Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žena gori. No, to joj je jedini posao, da izgleda dobro. Smiješno je porediti žene koje svaki dan odsustvuju 10 sati od kuće. Noć prije možda oka nisu sklopile jer je dijete plakalo. Kad dođu s posla čeka ih šporet, veš, suđe, klinci željni pažnje, neki uhljup kojeg je mater obogaljila pa jedino što zna je dići noge na sto i baciti prljave čarape u čošak. Zato, dragi moji, ustanite kad spominjete balkanske žene.
Treba na vrijeme reći očekivanja, nekad je bilo dovoljno samo da te voli a sada odjednom nekih milion zahtjeva:) I vječiti problem sa svekrvama a sve jednom postanete te iste svekrve.
Kod nas svaki mjesec izazov "Kako izdržat do prvog"
M I L F
Sasušila se ko ofinger
Ova JLo je fenomen, sa 50 godina bez šminke izgleda bolje od 50% 20-godišnjakinja.
Žena je stroj!!!
izdrži ona sve samo bez k.u.r.c.a nikako
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Nekako bi mogo bez duvana, bez rakije ne mogu ni dana
Predpostavljam da terapija ima veze sa kilazom. Jedan vikend s'mojom ekipom na Boksevicu .. narednih 6 mjeseci jedi pij sta zelis
Pojasnite malo, kojeg šećera, jeli sitnog, da li se čokolada jela , da li se voće jelo, šećer je širok pojam.
@MujoSrbine naporan si stočaru, razumijemo da nas mrziš jer ti je mržnja imponirana u DNK još od turaka al nemoj biti toliki debil ipak je ovo 21 vjek.
Boginja.👑
Zašto si to rekla povrjedila si vjernike u mitološka bića.
Ona izgleda kao avion...nije kao,nasa burad razvlali ih se 80% cim se porode
@Bombonica2305 Nista bolje ni vi ne izgledate. Pliz.
90% nasih cura nema ovakvo tijelo za tete preko 45 da ne govorim