Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreo sam ih par puta na cesti dok sam i sam bio na motoru. uvijek voze fino i uredno, ne ugrozavaju nikog u saobracaju, tako bi trebali svi da se ponasaju na 2 tocka.
@Nemam_sta_da_kazem kako ces nekoga s motorom ugrozavati???
@brcak108 a sta ce mu oprema.. on opremu nosi samo kad treba upast haha. i on "zna vozit" pa ide toliko. il meni najdraza "ponijela ga brzina" @Zvijedza udarit pjesaka? udarit u vrata vozila? sa 150km/h nije da oni unutra nece nista osjetit. forsirat ostale da koče da bi ti izvuko zivu glavu radi gluposti? itd.
Želim bajkera za muža! 😎💙
@JCW, ebi ga, nisam roba pa da me probaš!
Bravo plavi vitezovi, poznajem par momaka predobra raja
Lazu vala da su me rodili. Nema,,postenog,,dzandara. Ni aktivnog a ovi sto su u penziji,,svakako ih niko ne hebe ni za suhu sljivu,,. Nece raja na,,fuka,,sa vakima.😁😁😁
BIH NOČNI VUKOVI
Kako je krenulo, sljedeći oružani sukob u BiH će se voditi na motorima meščini...
R n' roll babeee
Ako su zaista tako pošteni onda svaka čast,ali brate kao da je svaki iz Zenice pobjegao sinoć.............
Pa pogledaj kako u jednoj Njemackoj ili drugoj eu zemlji izgleda policajac ili vojnik...ima bradu, tetovaze, slobodan izbor svog imidza...samo kod nas vazi ono jugoslovensko pravilo da mora biti obrijan i osisan na kratko...
Kakvi su ovo humantiraci bez vojne odjeće, hajte molim vas
Pakleni vragovi..