Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda mi Cevljanovice ismijavamo...
@prvimaj normalno kad je nama i govno tudje draze .
razlika je u tome sto su oni dobrovoljno dosli da se sportski takmice, a kod nas na koridama je cisto izivljavanje nad zivotinjama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To kod nas postoji oduvijek i zove se KUKA. Zakacite se srednjim prstom pa ko koga..Stari me uvijek pobijedi jer je on zdrava seoska handrmolja, a ja jedem pastete i ABC sir. Jbo vas Bavarska.
@Pisistratus Pa ti se hranis isto kao igraci onog plasticnog podstanarskog kluba sa lavora.....
Olimpiske u hrkljusu
Pametne ove Švabe.Što bi se tukli kada je dovoljno i da jedan drugom iščaše ili slome samo po prst.
Koliko znam to se kod nas zove igra KUKE.
Svi imaju svoje obicaje, pa tako i bavarci, od hrvanja prstima pa do snifanja tabaka...Bavarci takodjer prakticiraju bacanje kamena sa ramena sto i nama nije strano...
Fina Bavarska, jedino se tu jos odupiru islamskom najezdom
Dok je svijeta bice i budala.
Kad se bavarac napije, i onda kidaju sami sebi prste.
Povuci potegni, iščupaše repu
Vrsta Hrkljusa
Koji divljaci braco mila, i onda se nase fukare dive svabama kao izuzetno pametan narod
@VolvoXC60 Ovi sebe ne smatraju Nijemcima nego Bavarcima. A Svabe nisu pogotovu, jer su Svabe u okolini Stuttgarta
@VolvoXC60 jaro,tebe tresu komplexi niže vrijednosti...Nijemac je izmislio skoro sve stvari kojima se ti danas korisiš a d nisi ni svjestan toga,,,Germani su u evolucionom civilizacijskom plusu od jedno 80 godina ispred slavena..