Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepi ramazan!
Pekara prije kruznog na buca potoku kraj pijace kvadrant stvorila saobracajni cep i tako blokada saobracaja u citavom gradu....na svakom semaforu od grada do Otoke...
I ja uzeo. Miris mmm, samo jos da pukne top.
Ne znam narode. Pricajte sta hocete, ali 1400 godin,a od Muhammeda a.s. pa do sad, samo zadnjih 50-60god je "tradicija" da se cekaju somuni ovako. :D Stajanje u redu da kupiš hljeb nije Ramazan, niti ramazanska tradicija.
Lijepi ramazan! Po mom mišljenju najbolji somun što se tiče grada pekara Alifakovac posle toga Ilidža pekara stari pekar u Butmiru moja dva favorita.
kakav je tek red bio ispred pekare stari pekar u butmiru oni su najbolji definitivno
Aferim.
Ramazaski somun💚
Sutra somun 2km
Kad sejtan ucini neko djelo lijepim …. Da treba stajat na namazu 30 min bilo bi golemo.
Sretno svima
Slika 6, desno...Isti lik Bakir.
Slika broj 6. desno! Bakir Prop'o
Ja kad bih stao u ovaj red dobio bih slom zivaca vjerovatno, neko bi stradao bojim se, kako ljudi mogu cekati ovoliko
sabur, to ti je Ramazan, nema srkleta.
@mema dzaba drug, radi se i za Ramazan, nervoza i srklet uvijek prisutni, ako nista zbog posla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka Ramazan bude u miru,zdravlju,bereketu,tako i nasim sugrađanima drugih vjera...
Pekara prije kruznog na buca potoku kraj pijace kvadrant stvorila saobracajni cep i tako blokada saobracaja u citavom gradu....na svakom semaforu od grada do Otoke...
Da zanimljivo...ako sijalicu mijenjaju na glavnoj cesti nastat ce guzva u cijelom gradu, neka jedna ulicica zapne doce do kolapsa...
Ustavni sud Bosne i Hercegovine odbio je zehtjeve Željka Komšića i Šefika Džaferovića kojim je tražena ocjena ustavnosti odredaba Ustava FBiH koje je nametnuo OHR, saznaje Istraga.ba. Prema informacijama Istrage, dvoje sudija je bilo protiv odbijanja zahtjeva. Ustavni sud BiH je konstatova da su amandmani Christiana Schmidta na Ustav FBiH i Izborni zakon BiH “u skladu sa Ustavom BiH” i Evropskom konvencijom o ljudskim pravima”
Eto zašto je bitan izbor ustavnog sudije.
Glasajte za Marina Vukoju iz HDZ-a za sudiju Ustavnog suda BiH! Pozivam policajca Miokovića da podrži druga Vukoju, a i ostale iz koalicije okupljene oko HDZ BiH (SDP, NiP, NS, PDA).