Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ĆUUUJ, \"OBOGAĆENO\" MLIJEKO??!!! HEEEJ, JADE JADNE, PA BOG JE U MLIJEKU OSTAVIO TAČNO ONOLIKO VITAMINA \"D\" KOLIKO TREBA, I NEMA POTREBE ZA DODAVANJEM BILO ČEGA!!! SVJEDOCI SMO DA KAD GOD SE ČOVJEK MIJEŠAO U BOŽIJE STVARI STVARANJA, DOLAZILO JE DO VELIKIH BOLESTI, EPIDEMIJA I POREMEĆAJA ORGANIZMA!!! PRIMJERI: -LUDE KRAVE, POVEĆAN BROJ KANCEROGENIH OBOLJENJA ČIJI JE UZROK GENETSKI MODIFICIRANA ISHRANA ILI KORIŠTENJE PESTICIDA, PTIČIJA GRIPA, ITD ITD... ŽIVOTINJE I BILJKE TREBA UZGAJATI ONAKO KAKO JE TO BOG ODREDIO- ZNAČI \"NE\" GENETSKI MODIFICIRANOJ HRANI!!!
Ja kad god odem u trgovinu i kupim jedan somun onako lijepo zapakovat i ispod pise na nasem jeziku jos kupujes danas ali sutra nezna se dal ces moci od propuha u novcaniku hahaha.
Ha ha ha :), čuj, totalni RAK svega,...hahahaha! Bog si @reufe. Nepotrebno je napisati na proizvodu ZDRAVA HRANA=HEALTH FOOD. Jerbo suprotno od ZDRAVE JE NEZDRAVA HRANA, pa svi proizvodi, hrana, koji nemaju taj natpis su NEZDRAVI, OTROVNI, ZARAŽENI HAJVANČIĆIMA. Ma nije NEPOTREBNO, nego iz tog naziva vidiš da hoće da te prevare i pomalo truju, bez ikakve opasnosti da budu tuženi. Kad nešto nije zabranjeno, onda je dozvoljeno. Tako ispada,...a ja mislim da pošto Agencija za sigurnost i kontrolu hrane u Mostaru, ne radi svoj posao (Nisu oni krivi nego vlade na raznim nivoima ukljućujući i Špirićevu), slijedi nam MASOVNA I TOTALNA EPIDEMIJA OPAKIH BOLEŠTINA SVEGA.
pravo zdrava ona panja u PLASTICNOJ ambalazi na slici.. ne gine ti rak svega
http://www.fifa.com/ -Glasajte za Vedada Ibisevica za otkrice godine