Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sve ovo fino pripremio, i taman da stavim u rernu, kad ne piše na koliko stepeni da pečem?
@AnteCulibrk pise 180ºC, originalni recept na goodfood.com.au Ni ja ne volim zamjenski cheesecake sa slagom i zelatinom, samo podrigujes od toga. Fuj.
cuj novinara "cheesecake je klasik kojeg svi volimo". Reko bi covjek da ga je nana hranila cheesecakeom dok je bio mali, klasik je jarane za nas baklava i tulumba, a ovo je klasik za neke druge drzave. Pravi si onaj novopeceni bosnjo koji bi sve nesto na veliko
@PriglavakSevdalija kako znas da je bosnjo?
Previse secera
Sve sam razumio osim ''vrhnje''.
@InteIidjentBaznijek Vrhnje ti je ono sto se pOvlaci sa vrha mlijeka, poznato u narodu kao pavlaka, ali je u biti pOvlaka.
@JosJedanBezVatreRLD ... A ha, znači sa vrha. Pa da, ima smisla. Isto kao što ''oluk'' nema smisla dok je reći ''okolkućno vodopišalo'' sasvim logično ... ili ''kajš'', kakva bezveze riječ za ''okolotrbušni pantolodržač''. Hvala na pojašnjenju.