Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god pokušavali ugostitelji, ne možete uništiti čari ramazanskih dana!!!!
Ej ba somun 1.20KM ? Ulje u Bingu sad kupio 3,65 gorivo 2,55 dakle cjene pale za gorivo marku a ulje duplo i umjesto da puštaju cjenu ovi dižu a kad skoči gorivo ili ulje to odmah na to se vadi,pa od vreće brašna dodaju 70 litara vode napravi somuna more i opet gladni
Tko ima masla i guzicu maže.
Oduvijek je tradicija bila iftar u svome domu. To će potvrditi svaki iskreni postač. Taj ritual ima svoju čar i ne može se porediti s nekakvim restoranima i aščinicama. Restorane mahom posjećuju nepostači jer im je ionako svejedno. Žderu i slikaju se a mogu nahraniti bar 5-6 siromašnih postača što i jeste preporučeno u Ramazanu. Sve je otišlo u Honduras
Novinarčino, ne mogu cijene biti jeftinije već usluga, u ovom slučaju iftar.
Ove godine samo još trafike nisu ponudile iftarske menije, ugostitelji zadovoljno trljaju ruke. Da ne govorim koliko ih je sklonilo vinske karte pod šank.
Al najjači su iftari u pivnicama
*za jednim stolom se iftari a za susjednim oduzima od alkohola
Pohlepa ce vas ubiti!
cista novotarija koju su izmislili vlasnici restorana kako bi dodatno opeljesili ljude, vazda je iftar bio nesto porodicno, kucno samo bojkotovat sve profitere
ZATO JE U PARLAMENTU 10KM SVE TO STO VI NUDITE ...JEL VAS STID TOLIKO CJENU ZA RAMAZAN
Cappuccino na Grbavici: 100 KM.
Ma i od vjere se biznis pravi,i onda se cudimo zasto zemljotres zasto poplave. Ne cudite se nicemu,prvo pogledajmo svi zajedno sta radimo i kako se ponasamo.
Pa Kibe moze nabijati cijene kad su mu redovne musterije politicari na "poslovnim sastancima".
Ko god je preko 35, zbog principa necu doc. Kaze 50km i da ti pite hahaha e patke jedne
Zar može neko otići negdje u bilo koji ugostiteljski objekat na iftar!? To je van pameti za svakog iskrenog postaca... Pametni znaju....
Pa jeste za ove sa plićim dzepom al i nije za ove sa dubokim dzepom. Pred Alahom smo svi ionako isti. Njemu je svejedno ko gdje jede i koliko kosta.
Vecinu ugostitelja brige kako za ramazan tako za bilo koji praznik. Njih interesuje samo novac sto i pokazuju ove sulude cifre i ponude. Ljudi iftarite kuci sa porodicama. Zivot je ionako postao takav da se jedva vidjamo pa bar ovaj period iskoristite da budete skupa. Nista ljepse od toga nema. Zivot je ionako prekratak.
Moje misljenje je da se Ramazan i iftar treba provoditi u svojoj kuci sa svojom porodicom.Prvo zato sto vise od polovina ugostitelja toci alkohol. A druga stvar je sto je preskupo.