Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista vam nije sveto. Ne dirajte izvornu baklavu!
@Snowgirl, nije sveto jer baklava je tek desert, pa tu i ne može biti ništa sveto. Volimo probati nova jela i nove dezerte, i sad u nedelju pravimo cheesecake baklavu, po receptu se čini da može biti dobar desert, i ponudićemo goste pa moguće da se nekom od njih svidi pa traži recept, tako da se cheesecake baklava širi dalje. Šta ćeš sad ? Pritisni minus da ti bude lakše.
@atheos
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo je jedna baklava sve ostalo su kolacici
Najveća glupost pričati o izvornoj baklavi Sve pohvale za ove recepte. Kakva izvorna baklava za vrijeme "siromastva"proizvoda normalno da je bilo samo "natresi "oraha.
Samo baklava sa pistacijama a ove pderske čizkejke mi mičite iz udžbenika
I cemu sluzi kopriva jebte!!!??
Kako dobiti vodu sa okusom narandže? Koliko čega treba sastaviti?
Zemljo otvori se! Kakve ba ciZkejk balkave jeste li normalni! ?
Baklava je baklava. Kakvi ba drugi bakraći.
Ovo će praviti ove Insta hadžinice i SDA budžetuše
Kakava ba cheescake baklava daj mi obicnu tradicionalnu sa kilu oraha i secera i prelivom agde kad pojedem dvije baklave i zalijem casom cole da me opali odma... manite budalastine i cheescakova nekih
Malo ko danas razvija domaću jufku za baklavu. Ovo što današnje hanume prave i ja bih znao napraviti.
sutra ce biti krompir baklava..hahah
A ja budaleštine....
Jest tradicionalno je i moja nana pravila ovakvu baklavu.Haj ne rise majketi i nabaci 700 g oraha u jufku pa ces vidjeti baklave
jaro,fasirano i travnickog sira,pa da vidis baklave
Vijest kao da je pisana iz centrale NASE STRANKE da mogu izmislili bi baklavu sa duginim bojama.
Te qifsha nonen kakva BRE cheeskake bakljava brate moj