Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li išta za mrsanje ?
jedite vanago
postoji razlika (ogromna) u dobijanju tjelesne tezine i dobijanju kvalitetne tjelesne tezine. ovaj text govori o ovom prvom. mogli ste ubaciti i junk pa da zaokruzite svu "hranu" textove vam ocigledno pise neko iz mora licnih trenera i fitness instruktora
Jes jes i nane su nama mazale kikiriki puter.Haj ba krisku domaceg hljeba sa kajmakom i bestiljom zalijes soljom mlijeka. za rucak japrak sarma i pita a vecera tanjir pure sa jogurtom.Kakav ba mango i bakraci.A zaboravio sam grah sa suhim kostiima.Al to nek malo saceka dok zahladni.
Kako onda da majmuni(oni pravi a ne ovi dvonogi) se ne debljaju od banana
A ako već želite da izgubite kilograme, nema bolje vježbe od sekiracije !!
A gdje mango da nadjem? 😂
kakao, kikiriki maslac, plazma i punomasno mlijeko u blender, 1000kcal popijes za 2 minute
Rijetki su ti koji imaju manje kilograma nego sto je normalno.