Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet ima prostora da bude razmažen, kod nas je dobar restoran onaj gdje konobar nije nadrkan ili ne razlaže u detalje sinoćnji izlazak
Haman stalno ideš kod nadrkanih haha
A gdje je ovdje ZDRAVA VODA iz Jablanice?
Danski restoran Noma proglašen je najboljim na svijetu, prema top listi uglednog britanskog gastromagazina "Restaurant" na kojoj je s prvog mjesta izgurao prošlogodišnjeg pobjednika, španjolski "El Celler De Can Roca" koji je tu laskavu titulu imao tri godine zaredom. Časopis Restaurant svake godine izdvaja 50 najboljih restorana na svijetu o kojima odlučuje žiri od oko 900 gastrostručnjaka. Vlasnik i chef Nome je Rene Redžepi (36). Svojom nordijskom kuhinjom Redžepi je uspio izgurati restoran El Celler De Can Roca na drugo mjesto. Noma u Kopenhagenu tu laskavu titulu, koja jamči listu čekanja za dolazak na večeru, imala je i ranije - od 2010. do 2012. godine.
najbolji restoran ikada je moja kuhinja.
šta ovo na zadnjoj slici natakli nekakve specijalitete na cjepanicu i to je ko moderno.. e ne mogu vala ni prese.r.a.v.a.nj.a..
Cuj najbolji hahahahhahah
nemaju sta staviti pa ovo hahahhahah
Jagnjetina kod Seje,između Krupe i Otoke....nema dalje
nemoj da mi donosi zalogaje koji kostaju kao 2kg pecene jagnjetine, oni ce nas uciti hrani...
Možeš u Bosni naći 25 restorana boljih od svih tih nabrojanih.
Imamo lutko kako nemamo http://www.etno-herceg.com/hr/restoran-herceg-etno-selo-medjugorje.html http://www.moj-restoran.info/objekti/restorani/mostar/pivnica-stefanijino-setaliste A ima i onih koji nisu napucani ali su dobri za omastit bradu. :)
Korištenje kemije, plinova, lažna ''jaja na oko'' - želatina hlađena tekućim dušikom? Ma to je razočaravajuće iskreno, barem meni
Da samo probaju corbu kod Kule, pecenje kod Gojka...
A ko ima najbolje Ćevape ? ;) džaba njima njihovi restorani.
sandzaklije imaju najbolje cevape: zeljo, zmaj itd.