Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije izvjesnog vremena i ti pocnes da se ledis.
Meni bi zanimljivije bilo da već jednom skontaju zvaku koja ne gubi secer kada je zvacemo,ali bi je onda vjerovatno gutali ko zna:D
Pa freon valjda. Jest malo gorak ali isplati se
Tajni recept za Škotsku da se otcijepi.
jarane još samo da razviju sastojak koji usporava hladženje pive loze rakije
hoće li to onda i dalje biti sladoled?
E SAD MOGU UGROB JARANE...
Ali zato ako konzumirate sladoled sa tim sastojkom onda kroz izvjesno vrijeme mozete brojati na prste do 100 !!! Ali bitno je da se sladoled ne topi khmkhmkhm