Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako nema jalapeno i cilantro nije ni mexicka hrana
zgadila mi se tortilja od njenih noktiju
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Prstohvat !
Ovo je jako fino, pravim bosansku hranu ukljucujuci i sukanje jufke, ali ove buritos i fahitas je super lahko napraviti, i super ukusno. Narocito ako se unutra stavi grilovana piletina ili ramstek, grilovana paprika, malo graha, riza, salsa, kasika pavlake, malo izribanog sira, i sitno isjeckane zelene salate.
no me interesa. yo no soy mexicano, yo soy bosniaco
nazderi se ti cevapa i luka :)
Fajita, Buritos, Taco, Gvakamole, Salsa, meksicka,kihinja je jako cijenjena na.svim kontinentima, ukusna, zdrava i ne kaloricna. Samo da se ne.zanosimo da su nasi cevapi najbolja stvar na.svijetu, jer nemamo pojma o zivotu