Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
More se dvije vrste sira i kobasice i paradajza i luka i bez hljeba i kuhanja.
Jess. Zato nigdje goluba u italiji.
Cehna?
Nasa hrana je ubistvo nije ni cudo sto narod lipsava od kardiovaskularnih bolescura u 50-tim, a zadnjih godina i u 40-tim.
Tačno. Pričaju o zdravoj ishrani u smislu antioksidanata, a malo ko ikad spomene npr, kolače i druga slatka, pogotovo najrasprostranjeniji kod nas. Ukusni jesu, ali je sve sami ugljikohidrat i puter u prevelikim količinama.
@sezam.susam Narod je bolestan tj. pobicaji bolesni, pa od mali nogu djetetu izrenda jabuku i poseceri, nareze jagoda i pospe secera ludilo.....Samo mesina, secer, hljeb, pite a o karcegenim suhim proizvodima da ne pricam tipa suho meso, stelja, sudzuka....
joj tu daš više para nego za kilu janjetine uzmeš hljeb i napraviš poparu, trošak = 0 KM
popara is that you?
Sta ce to biti da je kliks stavio recept za jelo cije sastojke mozes nabaviti i u BiH. Ne izgleda lose, probat cu napraviti. Hvala.
Kod nas se okači na kontejner sa strane na ručicu :D
Nasa popara zakon, talijani bi i guzicu namazali sosom od paradajza.
@pascal , pa dobro, ja ga nesto i ne volim osim u prirodnom i svjezem stanju.
@pascal , razumijem ja tebe ali ne razumijes ti mene hahaha, za mene samo paradajz kao plod koji cu prepoloviti, posoliti i pojesti, ostalo me ne zanima.