Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste vi nornalni ebo te cimet i kurkuma.
Ko ovog shabana iz nase lopovske sudijske organizacije uze da sudi ligu prvaka?To je izgleda ono po kljucu i na SP,,kao neka sude iz svake zemlje iako nemaju pojma o istom.
Ovo je na kulturan način napisano Šta dodati u kafu kako bi se posr..ali
Kurkumin se bolje apsorbuje u organizmu ako ga prati biber. Dakle, treba dodati i malo bibera. OK, nisam neki kafopija ali kurkumu i biber definitivno necu dodavati u kafu. Cimet i možda, ali ovo dvoje - ne.
Zacini da se useres brze
svakim danom sve vise i vise se pitam kako su nasi stari prezivjeli bez kurkume, chia sjemenki i ostalih stvari koje nam svaki dan reklamiraju kao da je nesto bez cega se ne moze
imali su kraci zivotni vijek
Cimet ok ali kurkumu...fuj.
Kokain
definitivno ubrzava metabolizam :-)
I to da probamo pa da vidimo...