Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su ovo gluposti, pa nakon 5 kafa pocinje ubrzan rad srca. Kafa je diuretik sto znaci da ce izbacivati tekucinu, sto znacibda ces dehidrirati. Sa 5 kafa ides stalno wc, zamisli onda sa 25 kafa sta se desava u tijelu. Kakve nebuloze, kakve dezinformacije.
Sponsor članka Vispak i Grand 😊
Ovi nisu normalni sa svojim istraživanjima i preporukama. Pa 25 šoljica kafe dnevno je skoro pa ubitačnije od 25 godišnje vladavine naciokratskih vođa, smranadera, riđobraGADih i Mileta sljedbenika ''pičkoustoga''.
Mozete imati sex sa 100 odoba dnevno bez bojazni da cete dobiti sidu ako koristite kondom!
Dobro ajd, al ko ce pojest 25 baklava na dan
Dok obidjem samo tetke i strine,valja 12 baklava pojest...a haj reci ne mogu
Sponzor istraživanja udruženje proizvođača kafe :D
Od 25 kafa dnevno neće stradati srce, nećeš dočekati već ćeš riknuti istog dana.
To je kao da pijes kavu mjesto vode.
Naravno, već od sutra 😊
svi komentatori su vrhunski , jebebali ste majku debilima , plač........
UBIĆETE BOLAN NEKOGA! Up to 400 milligrams (mg) of caffeine a day appears to be safe for most healthy adults. That's roughly the amount of caffeine in four cups of brewed coffee, 10 cans of cola or two "energy shot" drinks.
dok nisam radio toliko sam i pio 😂