Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lutka draga , ponijela "modle" , napravila "šape" i proslavila nas .😆😆 Čestitke , 👍❤
Čestitke!
E sad bih smazala ovu strudlu sa slike. Mljac 🥰
Svaka cast! Napravi ti njima i burek pa ces biti prva.
Čestitke
Livno ti je ono "i" u Bosni i Hercegovini.
@Lonac Nije nego je Konjic :D
Bubalo je Konjic.Tonje i ona Aljosina bubalica-Mirela Bubalo
pa ja zena otisla iz Bosne jer nije imala uslove za zivot i puno toga nije imala, a sad izlazi u bosanskim novinama jer se borila kroz zivot i svojim zaslugama dosla dotle dokle je dosla, a bosna koja joj nije omogucila nikakv zivot sad pise s ponosom o njoj....ma ne samo o njoj ima njih jos. Vildana cestitam.
Vildana više ne živi u Livnu, a ni u BiH. Ona je Amerikanka. Idemo dalje, sve do dna
Čestitam na uspjehu, predlažem ti za finale "TUFAHIJU"
Cestitke Ne postoji kompetitivnije trziste od Amerike , sesto mjesto nije sala.
Kako Bosanka, kad je Livno u Hercegovini? To se nekad kod učiteljice učilo. Ali nema veze, da joj je bilo dobro bilo u Hercegovini, bilo u Bosni, ne bi postala Amerikanka.
@Redvine Tvrđava iznad Dubrovnika se zove Bosanka a ne Hercegovka. Država se zvala Bosna - Osmanlije u 19 vijeku uvode u administraciju riječ Hercegovina a u vezi težnje Bošnjaka (Bosanaca) da dobiju nezavisnost kakvu je tada već imala Srbija. Bošnjaci su bili svih vjera ne samo muslimanske o čemu i danas svjedoči prezme Bošnjak koje se zatiče i kod Pravoslavaca i kod Katolika u Bosni.
Bravo
Bravo Viki, Bosna te voli. ❤️
Bosanka? Bošnjakinja? Hercegovka?
nije lose samo je previse ovog secera na vrhu..nije zdravo..ove na gornjoj slice koje je sve uvaljala u secer sigurno je ukus sam samog secera umjesto da jedes ono ispod
Čestitam Vildana! Imam još nešto dodati:Livno se nalizi teritorijalno i kulturno u Hercegovini, znači ne može biti "Bosanka" može samo biti Hercegovka...
Nikad, ali bukvalno nikad, Livno nije bilo Hercegovina. Čak i crkvenom pogledu, Livno je uvijek bilo a i dan danas pripada Bosni tj. Banjalučkoj biskupiji. Ja sam Hrvat, volim Hercegovinu ali brate nećemo pretjerivati.
@RisbO greška ako nisi znao Livno je u Bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo svaka čast. Dobra jutarnja vijest 👆👌