{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Švedske trenerice uvode novi fitness trend - vježbe s partnerom

20.8.2017. u 22:17
42
121
Švedske trenerice uvode novi fitness trend - vježbe s partnerom
42
Švedske trenerice uvode novi fitness trend - vježbe s partnerom
Linn Lowes i Madelen Ros su švedske trenerice koje su započele sasvim novi trend u vježbanju. Naime, one ne koriste sprave tokom svojih treninga, već se međusobno pomažu pri izvođenju vježbi.
Ove dvije trenerice osmišljavaju nove i kreativne vježbe koje omogućavaju partnerima u vježbanju da postignu željene rezultate pomažući jedno drugom. Od 2015. godine Linn i Madelen ne koriste opremu za vježbanje, jer vježbe izvode isključivo pomažući i podupirući jedna drugu.Na Instagram profilu Double Dedication prati ih 127.000 ljudi.Vježbe su ponekad jednostavno solo treninzi s drugom osobom koja vam može pružiti dodatnu motivaciju. Lowes priznaje da ovakvo vježbanje sa sobom nosi i izazove, ali da je i eksperimentisanje dio procesa.
"Neke vježbe ispadnu odlične, dok se druge pretvore u katastrofu, ali u svakom slučaju, tu je uvijek puno smijeha", rekla je Lowes.
Naravno, nije uvijek lako pronaći nekog s kim ste dovoljno opušteni da izvodite vježbe i u tom slučaju one preporučuju izvođenje vježbi koje možete uraditi sami.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Gdje se informišete o akcijskim cijenama proizvoda?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: