Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezno zabraniti koristenje mobitele u teretani, ne mozemo da zivimo od njihovih slika na instagramu!
Vecu glupost nisam odavno cuo.Treniranjem i kardiom samo poticemo glad,ne suzbijamo je.Preskociti obrok poslije trening je nesto najgore sto mozete uciniti svome tijelu.Bitno je sta jedes,a ne kad kad i koliko.Hvala i dovidjenja.
Ako se probudis ranije lakse zaspes navece. Ma bravo, studija vam je k'o iz Alan Forda
Trening ne suzbija glad. Da bi se poslije treninga desio oporavak mišiča i dobili na masi,definiciji ili snazi mišiče trena adekvatno nahraniti. Tako da ako na večer treniramo i poslije treninga legnemo spavati a da nismo unijeli potreban građevinski materijal😄 neče biti puno efekta od treninga.
11 muskaraca srednjih godina? Premalen uzorak za bilo kakve objektivne rezultate.
za većinu ljudi danas nema dobrog vremena za vježbanje jer ne žele da vježbaju, zato i izgledaju ko vreće go*ana
Čuj koje doba dana.. pa kad meni odgovara, eto koje doba🙃
eke de
@Freiheit, ☝️😂 pa da, ja pravim svoj plan i program
Ma sta oni znaju , bolje znaju ovi nasi profesionalni treneri ima ih skoro kao i pjevaca 😂😂