"Izađi i treniraj"
158

Sarajevo i Mostar se spremaju za najveći fitness party

Klix.ba
Trening na otvorenom je postao sve veći trend u svijetu pa tako i kod nas. "Izađi i treniraj", je veliki projekat u BiH koji se održava već treću godinu za redom, a ima za cilj da okupi što više ljudi koji vježbaju ili to žele, promovirajući na taj način sport i njegov pozitivan utjecaj na zdravlje.

Ovaj šareni fitnes karavan obilazi gradove BiH i organizuje masovno vježbanje i sportsko druženje na otvorenom. Poslije Bijeljine, Tuzle i Banjaluke, Sarajevo i Mostar će biti mjesto najvećih fitnes zabava u regionu.

Sarajevo će biti centar pozitivne energije i dobrih vibracija 15. septembra na platou SCC-a sa početkom u 16 sati.

"Očekuje vas dobra muzika i sjajni instruktori koji će vas povesti kroz različite programe grupnog vježbanja prilagođene za sve dobne skupine. Nije važno da li ste iskusan vježbač ili početnik pridružite se zajedničkom treningu i uživajte", poručuju organizatori.

Poznati fitness instruktori Lejla Šebić, Ana Bavrka, Marijana Podrug-Arapović, Irma Bahtić i Mima Kamber će se potruditi da naprave dobru atmosferu i da osjetite kako vježbanje može biti zabavno, a u isto vrijeme i veoma korisno.

"Osnovni cilj je da zajedničkim snagama motivišemo ljude da se okrenu zdravom životu i treningu, jer na taj način unapređuju sebe i svoje zdravlje, a to je najveće bogatsvo koje imaju", rekla je naša najpoznatija fitness trenerica Lejla Šebić.

Organizatori ovog događaja kompanije Nike i Sport Vision su se potrudile da naprave događaj za pamćenje. Svi učenici na poklon dobijaju majice kompanije Nike kao i vodu za vježbanje, a najsretniji i poseban poklon patike.

Potrebno je na vrijeme rezrvisati svoje mjesto jer je broj prijava ograničen. Prijave se vrše putem FB stranice Izađi i treniraj, porukom koja sadrži podatke (ime i prezime, veličina majice).

Ne propustite sjajnih sat vremena vježbanja i druženja. Ne tražite izgovore Izađite i trenirajte! Fitness party u Mostaru predviđen je za 29. septembar.