Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto smo pokupili zapadnjackih sranja kod nebitnih stvari to je cudo jedno.
A Lejlin muz dolazi li on??
Koja je to glupost, umjesto da igraju fudbala, idu na planinu, voze biciklo itd. oni skacu u mjestu i to na betonu...
Dajte narodu hljeba i igara...to su znali još stari Rimljani, kad se država raspada, najbolje je udri brigu na veselje
Motika zakon !
Ovakve stvari treba da budu u fokusu vecine naroda, a ne nacionalizam i mrznja. Pozdrav svim ljudima dobre volje i zdrave pameti.
koji je ovaj fitnes sviranje qurcu...
Treniraju 1 dan u godini i fol se nadaju da ce nesto poboljsat... ovo je licna promocija ovih baba koje vise plastike imaju na sebi nego renault...
treba ovo teretane da imaju organizirano.nekad fittnes nekad bicikla trčanje plivanje itd..
Zaposlite vi stanovnistvo i svi cemo mi biti kako treba
Na ovim slikama,...tone sala na ovim zenama.
Ma kakav fitnes,nisam ja za toga
Ovo je interesantno samo udavacama bez ikakvog seksualnog zivota. Valjda kontaju da ce upoznati nekoga... Zanimljivo je gledati kolicinu frustracije kad se pojavi neka zategnuta i predobra cka od 20 godina i postavi nedostizne standarde izgleda, ljepote i vitalnosti.