Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio mršav ili debeo hejteri će hejtat tako bez brige i mozak na pašu bili debeli, mršavi ili taman. Nikada zbog drugih se ne odričite ničega što vas čini sretnim već samo zbog sebe i svoga zdravlja. Ja sam smršao zbog sebe 25kg izbacio slatko, alkohol i otrovni bijeli hljeb a povećao krkanje mesa, jaja i voća. Kretanje isto povećao tako idem na sve relacije do 5km bez automobila. Zdravlje se popravilo 100% Zbog govora drugih (hejera) nisam to uspjevao 10g.
Sad si bomba
Vaša težina vas ne definiše kao osobu, ali vas sigurno matematički precizno definiše u prostoru koji zauzimate 😅😅😅
Vasa tezina vas ne definise, druga recenica , otici cu u teretanu jesti zdravo i voljeti sebe.
Lako ih je izgubiti kad se hraniš kako treba i imaš nutricioniste. Hajd molim te kod nas u krajinu, samo da kruh i meso ne fali, zima kad dođe suhovina, dobro smo i živi
Izgubila bi te kile i bez teretane da radiš u Bingu.
Oh, indeed!
Ma za mršavljenje setnja, teretana je z Ronnie coleman, Arnolda sergio Olive-a itd zeljezo krv znoj