Prethodno smršala 35 kg
20

Rebel Wilson otvoreno o debljanju na odmoru: Vaša težina vas ne definiše

N. O.
Rebel Wilson (Foto: Instagram)
Rebel Wilson (Foto: Instagram)
Australijska glumica Rebel Wilson ovog proljeća šokirala je svojom transformacijom nakon što je izgubila čak 35 kilograma, a nedavno je na svom Instagram profilu otvoreno progovorila o debljanju i "vraćanju" nekoliko kilograma dok je bila na odmoru.
Glumica je u subotu podijelila fotografiju na kojoj stoji pored bazena u ružičasto-bijelom kupaćem kostimu. U opisu svoje objave, Wilson je obavijestila svoje pratitelje o svom nedavnom debljanju tokom odmora.

"Upravo sam primijetila da sam se udebljala 3 kg na odmoru. Nalazim se u nevjerojatnom all-inclusive resortu… Izgubila sam svu samokontrolu", napisala je.

"Ali znate šta? Sutra mogu ustati i otići u teretanu, hidrirati se i jesti zdravo i voljeti sebe", nastavila je, "Ne pomaže biti strog prema sebi, ali znam kako je osjećati se krivim nakon što pojedeš previše."

"Ako ste poput mene, samo znajte da vi niste samo vaša težina, vaša težina vas ne definiše", dodala je.

Zaključujući svoju poruku nježnim podsjetnikom na ljubav prema sebi, Wilson je rekla: "Samo se potrudite biti zdravi i nemojte biti tako strogi prema sebi. Budite najbolja verzija sebe"

U maju je Wilson, koja dokumentira svoje zdravstveno i wellness putovanje na društvenim mrežama od 2020., otkrila svoju želju da postane mama, što je potaknulo njezin gubitak težine.

Glumica, koja također ima sindrom policističnih jajnika koji može utjecati na plodnost, započela je "godinu zdravlja" 2020. i na kraju izgubila više od 35 kilograma.

"Nije bio cilj doći do određene težine", rekla je tada.