Proces mršavljenja
27

Pomoću ove tri male promjene riješite se sala

N. C.
(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)
Želite se riještiti sala, ali vam to ne polazi za rukom? Trenerica je otkrila kako se pomoću tri male promjene možete riješiti sala.

Poznata fitness trenerica i stručnjakinja za prehranu Lizzy High iz Londona nedavno je otkrila kako se riješiti sala, dobiti lijepe vretenaste mišiće i zategnutu kožu.

Lizzy je na svom Instagramu podijelila i fotografije kojima je dokazala koliko se utegnula, izgubila masne naslage i dobila mišiće te je otkrila svoje trikove kojima je to postigla.

"Promjene koje sam napravila u zadnjih nekoliko mjeseci kako bih izgubila masnoću i zadržala mišiće. Više hodam. Dodala sam dodatnih 3000 koraka na svoj dnevni prosjek. Male izmjene poput hodanja do teretane umjesto vožnje čine veliku razliku. Zapravo radim kardio trening, umjesto da ga preskačem i radim jedan ciklus sedmin. Više treniram core. Smanjila sam svoje kalorije za nekoliko stotina, ali sam zadržala visoku razinu proteina kako bih spriječila iscrpljivanje mišića", dodala je.

Ona je istakla da male promjene čine veliku razliku te dodala kako je sada vrijeme da prijeđe na sljedeću fazu i napravi obrnutu dijetu.