Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proteina ima i u grahu, bobu, buraniji, grasku, leći, soji, leblebiji. Gljive su takodje dobar izvor proteina. Ko nije alergičan na gluten može jesti i seitan. A prije nego sto pocnu komentarisati o cijeni, seitan je relativno lako napraviti kod kuce. Osnovni sastojci su brašno i voda. Dakle, ne mora biti samo meso, riba, jaja i mlijeko i mlijecni proizvodi.
nista nije receno bogzna.... ja pijem sertifikovanu ganodermu i ne bojim se starosti, a ko hoce da broji proteine nek broji.