Bez teretane
14

Pogledajte kako vam toalet papir može pomoći u vježbanju

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ljudi imaju mnogo izgovora ne bi li izbjegli vježbanje poput: "Teretana je prepuna", "Nemam vremena", "Nemam nikakvu opremu", a neki zaista nisu ni svjesni da za dobru tjelovježbu teretana čak nije ni potrebna.

Koristite li se svim ovim izgovorima morat ćete ih jednostavno zaboraviti jer je fitness trenerica Kaisa Keranen dokazala da sve što imate u kući može poslužiti za vježbanje, pa čak i rolne toalet papira.

Radeći vježbe koje je trenerica predstavila na svom Instagram profilu za 30 dana imat ćete gotovo savršenu liniju.

I da, nećete morati ići u teretanu i nećete morati kupovati i dizati utege. Potrebna vam je samo soba i nekoliko rolni toalet papira.

"To je nešto što svi u kući imate. Cilj mojih vježbi nije da imate samo lijepo tijelo, već i da znate da za vježbanje nije potrebno uložiti mnogo novca i da možete koristiti stvari koje vas okružuju", kaže Keranen.

Zbog toga uzmite timer i četiri rolne toalet papira. Slijedite Karen u njenom vježbanju i ne zaboravite da poteze u što više ponavljanja uradite u 20 sekundi, a deset odmorite. Naravno, svaku vježbu u dvije do četiri serije ili dok ne potrošite tolaet papir brišući znoj s lica.