Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si legenda
Tijelo je vrlo ograničeno bez obzira na ishranu i trening. Naravno, puno toga se može napraviti, ali postoji granica koja se može preći samo korištenjem steroida. Mislim da svi znaju da li je Arnold prešao tu granicu.
Prvinje Winstrol
Ponavljajte šta čovjek kaže i jednog dana ćete biti Arnold Schwarzenegger :)
Evo nedan savjet i od mene: dzaba dobre plocice, ako cesma ne valja ;)
@MoreMarsh jedan*
Najzesce mi je ono kad je onoj trebi rekao: " Hastal da blista bejbi ".
on i nemu slični(svejedno im svaka čast) mogu samo sljedeća 4 savjeta da daju:1.STEROIDI 2.JOŠ STEROIDA 3.JOŠ JOŠ STEROIDA 4. JOŠ MALO STEROIDA i peti savjet prosipaj šuplju i nebitne savjete daji ubogim naturalcima
@iksDe ono što je Arnold na vrhuncu karijere koristio i što se tada naivno smatralo krajnje opasnim dozama danas koristi 60% početnika u sarajevskim teretanama, takmičari su nam otišli mnogo dalje. Okreni se oko sebe, pogledaj i po Instagramima ... vidiš li gdje novog Arnolda?
Savjet 5: Get to ze chopaaa!