Znate li o čemu je riječ?
24

Čarolija jedne članarine: Ova fitness aplikacija pravo je otkriće, a obuhvata niz objekata širom BiH

Treniranje u BiH nikada nije bilo dostupnije
FitPass aplikacija je jednostavna, baš kao i registracija putem nje
Zdravlje ne znači samo odsustvo bolesti, već i prisustvo vitalnosti. Ključ za nju je redovna aktivnost, koja pored tijela, osnažuje i naš um, pomažući nam da se oslobodimo stresa i budemo raspoloženiji. Ako ste se bar jednom zapitali kako ovaj dio života uklopiti u već pretrpanu svakodnevnicu, za to ima i rješenje.

Žonglirajući između porodičnih i poslovnih obaveza, često zaboravljamo najbitniju stvar - brigu o sebi. Zanemarujemo naša tijela, koja nam na raspolaganje daju snagu i poletnost, ali koje trebamo potaknuti - fizičkom aktivnošću.

Želja da se "pokrenemo" i počnemo vježbati uglavnom se javlja početkom godine, tokom donošenja novih odluka ili pred ljeto, u vrijeme odlazaka na more i plažu i uglavnom je kratkog vijeka. Međutim, mnogi zaboravljaju činjenicu da nam svakodnevna aktivnost poboljšava zdravlje, što je nešto čemu svi težimo.

Šetnja, trčanje, plivanje, teretana, joga ili bilo koja aktivnost koju volite - koraci su koji mogu znatno utjecati na zdrav organizam. Između ostalog, ojačati naše kosti i mišiće, pomoći nam da bolje spavamo, smanjiti rizik od srčanih bolesti, dijabetesa i drugih ozbiljnih bolesti, te produžiti naš životni vijek.

Uz FitPass plaćate jednu članarinu, a koristite više od 100 sportskih i drugih objekata širom BiH
Uz FitPass plaćate jednu članarinu, a koristite više od 100 sportskih i drugih objekata širom BiH

Prednosti ima napretek, a ukoliko ste vidjeli prepreku u traganju za idealnom teretanom i njenim sadržajima, u visokim članarinama, nefleksibilnom vremenu i slično, trebali biste znati da za to postoji i rješenje.

Doba digitalizacije pruža nam inovativna rješenja koja omogućavaju i pristup raznovrsnim aktivnostima, gdje svako može pronaći trening u skladu sa svojim ciljevima i interesima - bilo da ste ljubitelj intenzivnih kardio treninga, umirujuće joge, ili nečeg između. Jedno od njih koje se pojavilo na našim prostorima i postalo izuzetno korisno jeste platforma FitPass.

Alat koji svima koristi - jedna članarina u više od 100 objekata po BiH

Nekada kartica, a danas aplikacija FitPass je platforma posvećena zdravom načinu života, koja nam, pored same inspiracije, pomaže i u slobodi kretanja do pronalaska najjednostavnijih načina do ovog cilja.

Na putu prema boljoj verziji sebe, FitPass otvara vrata ka neograničenim mogućnostima. Njen revolucionarni koncept osmišljen je tako da je "jedna članarina dovoljna za sve vidove reakreacije i sportova", a omogućava vam da pronađete svoj savršeni trening, bez obzira na to gdje se nalazili ili kako izgledao vaš dnevni raspored.

FitPass aplikacija je jednostavna, baš kao i registracija putem nje
FitPass aplikacija je jednostavna, baš kao i registracija putem nje

Sa više od 100 objekata u čak 10 gradova u BiH, putem ove platforme na jednom mjestu možete naći različite vrste aktivnosti - od vježbi u klasičnim prostorima sa spravama, plesa, aerobika, joge, borilačkih vještina, plivanja i drugih "zanimacija", koje vam se stavljaju na raspolaganje da ih iskusite u nekim od najboljih teretana, bazena, plesnih centara i drugih objekata u svom gradu.

Prijava i korištenje aplikacije su jednostavni. Potrebno je da posjetite njihovu web stranicu, registrujete se i odaberete željeni paket, nakon čega dobijate uputstva za aktiviranje članarine.

Informacije, kao i popis svih objekata u FitPass mreži, koje možete koristiti u bilo kojem od registrovanih gradova, nalaze se u aplikaciji. Moguće je iskoristiti jedan termin dnevno, a dovoljno je samo da na ulazu u objekat skenirate QR kod čime će se evidentirati vaš dolazak.

Više nema izgovora da odlažete trening

Kako su mnogi prepoznali prednosti FitPassa, broj korisnika aplikacije iz dana u dan se uvećava. Kroz promociju sporta i zdravlja, a ističući prednost treninga u različitim okruženjima i sa različitim trenerima, ova platforma korisnike motiviše i na isprobavanje novih aktivnosti, jednako kao i na postizanje željenih ciljeva.

Amar Fatić, direktor franšize FitPass za BiH
Amar Fatić, direktor franšize FitPass za BiH

"Već imamo više od 20.000 članova koji su instalirali FitPass aplikaciju na svoj mobilni uređaj. Zahvaljujući njoj, očitavanje u objektima je beskontaktno i ne može se desiti da korisnici zaborave ili izgube karticu. A što je najbitnije - štitimo planetu. Osim toga, aplikacija donosi bezbroj drugih mogućnosti našim korisnicima. Dodao bih da imamo ostvarenu saradnju i sa preko stotinu pravnih lica na području cijele BiH. Naša vizija je postati jedna od vodećih kompanija koja inspiriše ljude i pomaže im da sa lakoćom vode zdrav život", ističe Amar Fatić, direktor franšize FitPass za BiH.

Dodao je i kako do kraja 2023. godine planiraju implementirati i njihov program lojalnosti, kako bi svojim korisnicima omogućili dodatne benefite.

Uz FitPass plaćate jednu članarinu, a koristite više od 100 sportskih i drugih objekata širom BiH
Uz FitPass plaćate jednu članarinu, a koristite više od 100 sportskih i drugih objekata širom BiH

Bilo da ste već sportski tip, ili to tek planirate postati, FitPass definitivno možete protumačiti "tajnom" života s redovnom fizičkom aktivnošću, a koja se maksimalno prilagođava potrebama i obavezama svog korisnika.

U budućnosti, kompanija se planira nastaviti širiti i razvijati svoju mrežu objekata po Bosni i Hercegovini, koju će učiniti dostupnijom i u slabije razvijenim područjima naše zemlje.

U konačnici, izgovora da započnete sa zdravim stilom života, preskačete trening ili se osjećate "zaglavljeno" u svakodnevnoj rutini - sada je još manje. Umjesto toga, fizičku aktivnost uvrstite u svoj raspored, a uz podršku platforme FitPass prilagodite prema svojim potrebama i interesima. To je, na kraju, nešto na čemu će vam i tijelo i um biti zahvalni.