Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e po ovome se vidi da smo svi mi malo primitivni a nacionalizam buja li buja.sve u svemu nije ovo bas tako lose,tek je pocelo valjda ce biti sexa:)
sve je super. nadam se da nasa mirela nece lec sa onim FICOM bar pred kamerama. Nije sto su nasi al najbolji su majke mi. Cak ni Mia nije losa jedino ona moze coolirat i kad nista ne razumije.
super, izvozimo idiote
Miro - Slovenija - GOOD LUCK!!!!!!!! WE'LL MISS YOU! TVOJ ZVRK
da jesu,bili su i nasi bosanci, edin i mirela. nije lose sve skupa izgledalo zadovoljan sam.
telefonski imuls ima kupiti na pijaci, mislim da nije previse skup, posto to niko ne kupuje, bar za sada
ZIVJELE NEZENJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Joj ovo stvarno super, nemozemo zajedno ziviti u jednoj drzavi, ali mozemo zajedno ziviti u jednom kontejneru. a ove balkanske budala nisu nista pametnije nasli za zapada da kopiraju
Boze dragi, kakvi idiotizmi..... nakon reality shaws ocekujmo i nesto poput Springera... totalno srozavanje! SRANJE!
Nadam se pederluku :)...
STA RECI NA OVE KOMENTARE, |balkan MENTALITEt|
ako ga ovi naši šuknu četama ustašama i ostalim imaju glas od mene....
dabogda se poklali :)
Edine pokazi tim kujama srpsko-hrvatskim-makedonsko-slovenackim kako obrezani jebu.
ovo je 3 serijal reality show-a. u zadnjem je bio i sex i albanaca i sve je bilo po spisku - to nikoga ne zanima. izgleda samo vas bosance, jebote. a drugo - program je izgledao kao da pratimo "ustanovu za osobe sa posebnim potrebama". ali kak su se ljudi navukli na to!! ps.redzep jakupi, albanac proshli put, vidjela sam ga juche na pijaci, prodavao povrce:) a fakat je super!