lifestyle
0

Bh. predstavnici u reality showu "To sam ja" doputovali u Skopje

NINA
Bh. predstavnici u reality showu "To sam ja" Mirela Efendić i Edin Kaltak u subotu su doputovali u Skopje, gdje će u ponedjeljak započeti 90-dnevni zajednički život s takmičarima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore, Makedonije te Kosova.

Konferencija za novinare upriličena u hotelu Continental bila je prilika da se takmičari međusobno upoznaju i razmijene mišljenja i očekivanja. Efendićeva i Kaltak su rado razgovarali sa svima, ali priznaju da se najugodnije osjećaju u društvu s takmilčarima iz Slovenije i Hrvatske.

"Pomalo smo umorni jer smo tek stigli u Skopje. Jedva čekam da show starta", kazala je Mirela Efendić.

I Edin Kaltak je bio odlično raspoložen. Njegovom šarmu nije mogla odoljeti takmičarka Josipa Perin iz Hrvatske.

"Edin je tako simpatičan i zabavan... Drago mi je što je atmosfera među takmičarima pozitivna. Svi smo veseli, nasmijani, raspoloženi za druženje i razmjenu iskustava. Gledateljima poručujem da nas prate i bodre, a mi zauzvrat obećavamo dobru zabavu", kazala je Perin.

Novinarima su se u Skopju predstavili i moderatori showa: pjevačica Mija Martina Barbarić iz BiH, voditelji Anja Alavanja, Dorijan Elezović i Luka Bulić iz Hrvatske, te bivša Miss Makedonije i voditeljica Sanja Nikolić.

Oni će idućih desetak dana takmičarima davati dnevne zadatke, a zatim će u Skopje doputovati iduća grupa moderatora. Bit će to uvijek poznate osobe iz javnog života zemalja-sudionica ovog velikog regionalnog projekta.

Zbivanja u luksuznoj vili, čija je površina oko 400 kvadrata, gledatelji će moći pratiti u programima TV OBN-a, Makedonske radiotelevizije, TV 3 iz Slovenije, te ART TV-a iz Srbije i Crne Gore.

Iako će kamere cjelodnevno pratiti život i međusobnu komunikaciju takmičara, gledatelji će svakog dana, od ponedjeljka do petka, pet puta dnevno gledati samo najzanimljivije detalje, a subotom u večernjem terminu bit će prikazivana emisija uživo, u kojoj će moderatori komunicirati s publikom.

Kandidate će ocjenjivati isključivo gledatelji, preko televotinga. Brojevi za glasovanje bit će pušteni u eter u ponedjeljak u 9 sati, kada show "To sam ja" službeno starta.