Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo odgovora kako napraviti idiota od djeteta
sretno sa mommy issues-ima u budućnosti, barem ti mama ima para da ti plati dobrog psihijatra kad ti se ćuna ne bude dizala dok te ne podoji buduća žena
Ne znam gdje iskopate ove diabole
Da li je slavna to ne znam, ali da je bolesna to znam ...
Da li je slavna to ne znam, ali da je bolesna to znam ...
Mater/Zena je kriva, kad vidi da joj godi emotivno odnos sa osobom uradit će sve pa čak i upropastiti tu osobu samo da je njoj dobro. Žene su općenito energetski vampiri.
Navlačiš li mu prepucij?
Bolesno ...
Sad ce mu i dlake poceti rasti pa se mogu i depilirati zajedno.
I tata bi sine.
Jos malo pa ce se i ovakvi boriti za svoja prava i paradirati sa duginim bojama
da li bi usvojila sina od 29 godina? volio bih imat takvu mamu, da me pazi
U cemu je problem? Ovi komentari, na ovoj temi, upucuju na neobrazovane i asocijalne spodobe koje nikada nisu culi za pubertet i adolescenciju, kada koja faza pocinje kod djecaka a kada kod djevojcica, niti su imali ispravnu socijalizaciju od svojih roditelja. U svakom slucaju ne odgaja ga ulica i "drustvo" i nece zavrsiti na necijem mezaru sa natpismom "gazi G.*alije" kao onaj ´rvatina iz Mostara a cale umjesto da ga kazni i osudi okrivi "drustvo" koje ga je takvog odgojilo😤🤢🤮.
Nikad duzi komentar nisam procitao a da nijedna rijec nikakve veze nema sa tematikom clanka. Kakav pubertet? Kakva ulica? Kakav mezar? Ne kontam te, je li hoces reci da ako se ne bude kupao sa mamom da ce zavrsiti na ulici? Da djeca u pubertetu trebaju da se kupaju sa mamom? Ne kontam ovaj komentar nikako.
izrast ce u pravu muskarcinu
Malo nastrano ali jbg 21 vijek
Jos koja godina pa onda opet zajedno pod tusem...