Ne vidi ništa sporno
499

Slavna glumica otkrila: Još uvijek spavam sa sinom (11), a i kupamo se zajedno

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumica Alicia Silverstone otkrila je da još uvijek spava zajedno sa svojim 11-godišnjim sinom Bearom.

Zvijezda serije Clueless u utorak je u emisiji “The Ellen Fisher Podcast” govorila o svom roditeljskom odgoju, rekavši: “Bear i ja još uvijek spavamo zajedno.”

Glumica, koja je sina dobila s bivšim suprugom Christopherom Jareckijem, našalila se da kako će vjerojatno zbog toga dobiti negativne komentare.

"Baš me briga", dodala je, smijući se mogućim kritičarima.

Glumica je nastavila je opisivati ​​taktiku "eliminacijske komunikacije" koju je koristila dok je odgajala Beara, objašnjavajući da je rijetko koristila pelene kada je sina učila na tutu.

Umjesto toga, Silverstone je "gledao na njegove znakove" kako bi znala kada treba na zahod.

“Tako je super. To je tako jednostavno", objasnila je. “Kada bi završila s hranjenjem, otišao bi u kupaonicu na WC. Kad bi se probudio, otišao je u kupaonicu", ispričala je.

“Bilo je razdoblje u kojem sam ga gledala golog i gledala znakove”, dodala je. “Dio sa znakovima za mene je bio jako zabavan jer je izgledalo kao da flertuje sa mnom jer bi se nasmiješio. Tada je morao piškiti.”

Iako je njen suprug te metode isprva nazvao "hipijevskim", primijetila je da mu se na kraju "svidio" proces.

Kandidatkinja za Zlatni globus godinama je bila glasna o svojim "alternativnim" roditeljskim izborima. Sina odgaja kao vegana i kupa se s njim.

"Ja sam prirodna mama, i ja sam mama puna ljubavi. Vjerujem u ljubav, vjerujem u prirodu, a naše društvo se boji prirode i ljubavi", zaključila je.