Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda zagovornicima prava žene i abortusa do posljednjeg dana trudnoće ništa nije jasno... :-(
Medovi mali, zdrave i žive bile ❤️
Predobro. Zive bile
Ma zašto stalno djeci? Ja imam preslatkog šnaucera, ma pojela bih ga nekad toliko je sladak. Kada šetam sa njim svi me gledaju i pitaju kako sam uspjela tako u životu. A onda se moj preslatki šnaucer pokaki na pločniku, ali ja nemam srca da mu zamjerim. Nastojim ga usmjeriti na neki parkić gdje se igraju dječurlija da tamo kaki.
@Glasnik69 postoji crni humor i sarkazam, šala i poskočica, ali ovaj tvoj komentar spada u nešto veće svi psihijatri svijeta nebi mogli da ti uspostave dijagnozu. žalosno ko sve ima pristup internetu.