Glasaj ti Ahmetovicu protiv akciza. To ce jako pomoci ljudima koji su glasali za tebe. Posebno onima koji uopste nemaju auta. Vazno je da smo prvi (otpozada) u Evropi po broju km autoputa. Ma koja nova radna mjesta u niskogradnji. Idite narode po njemackim baustelama i zaradjujte za hljeb.
da, sad će akcize sa dodatnih 15pF + 2,5 pF PDV, "preko noći"napraviti puteve... Šta to napraviste sa dosadašnjim nametima? Putevi kao simbol razvoja, su samo opravdanja za nastavak bezobzirnosti u trošenju. Jel sramotno akcizama izazvati lanac poskupljenja, a isti oni koji dižu ruke, koriste vozila 2 x skuplja od najskupljih?
@orion101 Sta se napravilo? Napravilo se 100 km autoputa. Koliko je gradjevinski firmi bilo angazovano na izgradnji autoputa? Na hiljade ljudi je dobijalo platu i dobija i dan danas. Ko ima auto ima i da plati tih dodatnih 15 pF po litru. Ako mu je skupo neka manje vozi. Koliko slepercina iz regiona protutnji nasim putevima, zasto i oni ne bi ucestvovali u pravljenju i odrzavanju nasih puteva? Turisti, dijaspora - svi kroz gorivo ucestvuju. Zasto ne?
Prikaži sve komentare (75)