Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svu ovu snijet iz SDA treba linčovati .. uštede na njihovim primanjima puno su veća zarada od dadžbina za akcize .. lako je to preračunati
@zbrojovka svi kukamo nista ne poduzimamo pa kad cemo na ulice,proteste pravit pa ima nas na klixu 1000
@budalakis - naravno da je ulica za ove džukele iz SDA, HDZ, SNSD i SBB najveća noćna mora! Sve rade preko svojih, da među narodom nepukne. Vrijeme je da esplodira!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
BIJELI HLJEB Sadik Ahmetović Oktobar 2012. - Novembar 2013. Ministar sigurnosti BiH Stranka: SDA Prosječno mjesečno: 3.986,08 KM Ukupno: 51.819,16 KM IZVOR www.cin.ba/bijeli_hljeb
Je li od te male platice placao gorivo i akcize utkane u cijenu
Ahmetovicu, ne moras glumiti tajanstvenost. Svi znamo kako razmislja SDA. Novac je na prvom mjestu, a narod... ko jebe narod.
Nek' nam je Bog na pomoći,kad ovakvi neandertalci odlučuju o bitnim odlukama za bošnjake. Kako samo prozirno koristi bošnjačku prolivenu krv i bijedu jadnih povratnika,za svoj vlastiti interes,muka mi je!
donijece te vi odluku na gorivo akcize to se zna i ti ces glasati za akcize jer ce te podplatiti ahmetovicu i to se zna ali se ne reaguje
Ljigo ljigava, ponjakati se u cefa onako iz duše Licemjer HIGH CLASS
Ma znas ti vec da ces glasati za
Ne periznajem akcize ako nije najmanje 100% povecanje
Glasaj ti Ahmetovicu protiv akciza. To ce jako pomoci ljudima koji su glasali za tebe. Posebno onima koji uopste nemaju auta. Vazno je da smo prvi (otpozada) u Evropi po broju km autoputa. Ma koja nova radna mjesta u niskogradnji. Idite narode po njemackim baustelama i zaradjujte za hljeb.
da, sad će akcize sa dodatnih 15pF + 2,5 pF PDV, "preko noći"napraviti puteve... Šta to napraviste sa dosadašnjim nametima? Putevi kao simbol razvoja, su samo opravdanja za nastavak bezobzirnosti u trošenju. Jel sramotno akcizama izazvati lanac poskupljenja, a isti oni koji dižu ruke, koriste vozila 2 x skuplja od najskupljih?
@orion101 Sta se napravilo? Napravilo se 100 km autoputa. Koliko je gradjevinski firmi bilo angazovano na izgradnji autoputa? Na hiljade ljudi je dobijalo platu i dobija i dan danas. Ko ima auto ima i da plati tih dodatnih 15 pF po litru. Ako mu je skupo neka manje vozi. Koliko slepercina iz regiona protutnji nasim putevima, zasto i oni ne bi ucestvovali u pravljenju i odrzavanju nasih puteva? Turisti, dijaspora - svi kroz gorivo ucestvuju. Zasto ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fali nam jos porez na zrak, pa da se svi komplet pogusimo u spostvenom smradu.
treba imat muda....
ako si sljam kao vecina u SDA podrzaces!
joj ko nam o glavama radi...
kako napeto....
znamo mi vec tvoju odluku glasaces za akcize podobni kadru sda nemoj bacat ublehe sa fotelje na fotelju nego imali kod tebe kakvih maloljetnica ahmetovicu
Znao sam da plačeš samo zato što su te otrgli od vimena. Čak i u ovakvim momentima praviš kalkulacije, ali takav je ustaljeni način razmišljanja političara i proistitutki.. jednostavno rečeno, ko više ponudi s njim u krevet. Gadite mi se svi.
Akcize se već plačaju i ugrađene su u svaki prodani litar ... Šta sad opet hočete ( hoće ) ???? Harać , rajo samo harač je u igri , jer je bankrot na vidiku....