Sto ne bi? Na osnovu cega srbija zeli da se izvuce iz divljackog pohoda na koji je krenula protiv bivsih republika? A danasnja vlast, ako ne podrzava ondasnju politiku, nema sta da se brine. Imaju sansu da se ''operu'' od zlocina, kao i danasnje švabe, koji nemaju nista sa hitlerom...Medjutim, istina je da srbi nemaju nista protiv ondassnje politike i svi ko jedan bi opet obukli uniforme za oslobodnjenje ''srpskih zemalja''....
@BosnaUinatSvima Pa ja ne znam što nas ćopavi Joža natjera da onda živimo sa vama nakon svih zala što ste nam učinili kroz vjekove? Ne sjećam se vašeg izvinjenja zbog saradnje i sa jednim okupatorom, od Turaka pa do NDH i svih zala koje ste vi učinili. Uozbilji se.
Nema od te pjesme ništa. Prije 10 godina i ranije, kad ste imali svu moguću potporu ljudi koji vode i taj sud i svjetsku politiku, niste dobili šta ste htjeli. Ovo je bio građanski rat. Da je Srbija ratovala ovdje sa nama protiv vas, ne bi vam ništa značila ni podrška Hrvatske ni NATOa '95. Zato ne pričajte gluposti.
Prikaži sve komentare (282)