Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEka. Ako je BiH izvršila agresiju nek i ona bude osuđena. Ako nije nek ne kmeče više Srbi da su žrtve neg agresori. Teško je narodu objasniti ali prva presuda ej bila preuranjena i zato je pala. Što je bio srpski plan da prvo BiH posnese tužbu a da nakon toga oni isporuče Karadžića i Mladića sudu u HAgu. Eto sada su se skupili dokazi i sada je prvi put tek trebala biti podnešena tužba. Ali da je tako bilo vjerovatno se nikad Mladić i KAradžić ne bi našli an sudu !
Del Ponte je zeznula sve i prodala Srbiji dokaze.
SRBI SU OSUĐENI GENOCIDAŠI
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sto ne bi? Na osnovu cega srbija zeli da se izvuce iz divljackog pohoda na koji je krenula protiv bivsih republika? A danasnja vlast, ako ne podrzava ondasnju politiku, nema sta da se brine. Imaju sansu da se ''operu'' od zlocina, kao i danasnje švabe, koji nemaju nista sa hitlerom...Medjutim, istina je da srbi nemaju nista protiv ondassnje politike i svi ko jedan bi opet obukli uniforme za oslobodnjenje ''srpskih zemalja''....
@BosnaUinatSvima Pa ja ne znam što nas ćopavi Joža natjera da onda živimo sa vama nakon svih zala što ste nam učinili kroz vjekove? Ne sjećam se vašeg izvinjenja zbog saradnje i sa jednim okupatorom, od Turaka pa do NDH i svih zala koje ste vi učinili. Uozbilji se.
Nema od te pjesme ništa. Prije 10 godina i ranije, kad ste imali svu moguću potporu ljudi koji vode i taj sud i svjetsku politiku, niste dobili šta ste htjeli. Ovo je bio građanski rat. Da je Srbija ratovala ovdje sa nama protiv vas, ne bi vam ništa značila ni podrška Hrvatske ni NATOa '95. Zato ne pričajte gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
džaba se angažirate.
Bosnjacki narod ne smije preci preko ovog zadnjeg genocida bez zadovoljenja pravde i osude genocida. Bosnjacki narod mora uciniti sve sto mu je u moci da sprijeci buduci/buduce genocide Srbije nad njegovim potomcima, a upravo ova tuzba je jedan od nacina da se preventivno djeluje. Ja sam ubijedjen da bi ovaj zadnji genocid 92-95 mad Bosnjacima vjerovatno bio izbjegnut da su nasi preci svojevremeno insistirali na pravdi i odbijali sve mirovne inicijative tipa mir-mir-niko-nije-kriv.
A niko ne priča o tome koliko će koštati tužba
STATUTE OF THE INTERNATIONAL COURT OF JUSTICE / Article 61 4. The application for revision must be made at latest within six months of the discovery of the new fact. 5. No application for revision may be made after the lapse of ten years from the date of the judgment.
Jedina pravda i istina je da krivci trebaju da odgovaraju za svoja zlodjela. Ko ima bar malo dostojanstva i ljudskosti zna o kome se radi.....
može, fali mi para ionako
Ne znam samo zasto se uvijek ceka zadnji dan i voz..
Ocel ko ovdje objasnit sta je genocid?
Srebrenica
A ti toliko glup da nisi cuo za google :)
Revidirat, nego šta ....a ??? Ako je Srbija tijekom rata bila "neutralna" kako tvrdi, onda neka se to i dokaže i jednom stavi točka na tu priču ... a ako pak nije bila "nevina", e onda je to neka druga priča pa i tu priču treba ispričat do kraja ... ! ! !
MASALAAAAAAAAAAAA MASALAAAAAAAAA
Bravo gospodzo Memisevic.Treba se sve preispitati i po presudi stojecki prihvatiti cinjenice zbog buducnosti kako nase tako i susjedske
Pa već imate presudu, ne podnosite stojički?
Bosna zapada u jos veci ponor . Neverovatno je koliko su plitkoumni bosnjacki politicki stratezi! Kao da se takmice u rastakanju drzave,od politicara do tkz ''pravnih eksperata'',sve pogubniji potez za potezom cine. I kada su oni koji su razrusili bivsu drzavu bili na njihovoj strani,razni ''sudovi'',nisu mogli dokazati genocid,a tek danas kada je ''spustena lopta''i kada se realnije gleda na rat,oni ocekuju presudu koja nema pravno utemeljenje. Neverovatno.
sta ima vlasino genocidna? Kako krme od djeteta? Kako zena? Jebel se plaho? Ne da mi se objasnjavat vlasima po 1000 put. Glupi ste i ta glupost ce vas kostat. Vec ste poznati ko genocidasi sledeci put cijena ce bit veca no sikiriki.
@DumassVlah ,a u materinu,ima li neki pametan,skupili se sa ''koca i konopca''?! Cim ti replicira ovako vidis da je od njega i ''Bog digao ruke''! Primitivac,glup,neobrazovan,pa jos izgleda i psihijatrijski slucaj.Ima li gore kombinacije?Najgora!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo tuziti vnago
@laser008 Cuj nepostojeci narod. Jedini nepostojeci narod su bosanski srbi to jeste posrbljeni Bosnjaci. Stariji Bosnjaci i Bosna i od skutora i djikana. Miran vlahu!
@laser008 nije jugoslavija napala hrvatsku, sloveniju, bosnu, kosovo zna se ko je to uradio i odakle su dosli koljaci, siledzije i masovne ubice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste vise vi dosadni sa ovom tuzbom isto kao sto je Dodik dosadan sa referendumima. Trebalo bi vas zajedno pa se potucite i ko pobijedi neka bude po njegovom. A ne stalno odvlacite narodu paznju od vaznih stvari.
Broj minusa na moj gornji post pokazuje da su muslimani isti kao Srbi. Samo bi se svadjali. Ja sam mislio da se od izbora nesto promijenilo ali ovo pokazuje da nije. Narod zasluzuje vlast kakvu ima zaista. Vecina bar.
@whey,ti imas bas onaaaako ozbiljan problem,pa bih ja tebe govedo fasisticko na psihijatriju! Ako ti nije jasno govedo,javi se dobices odgovor!
a jesmo vas Bošnje tamanil od 1992 - 1995 kao Bubašvabe
malix18,na neuropsihijatriju!