Još jedno " LUDOM RADOVANJE, A ZENIČANIMA JADOVANJE ", kakva Fudina predstava za malu raju, lik za 20 godina postao milioner, ohađijo familiju i stvorio poslovno carstvo sa olovkom u đepu i bez ikakvog početnog kapitala, pametnome sve jasno. Nažalost naši građani su takvi kakvi su u večini, a večina bira, tražili su Fudu, a dobiti če na kraju rudu i veliko ništa, a pare i vlast opet kod ovog Vakufskog seoskog đilkoša, ali na svu sreču ništa nije vječno.
@gringo ma ja, bolje bi bilo da je izglasan SDA uhljeb i marioneta kojom bi se upravljalo iz Sarajeva :) kakvi sve spinovi Bakirovaca u zadnje vrijeme, strasno.
@Jimmy McNulty Smješni ste, gospodin Kasumović je oličenje klemptomana, klasična seoska varalica za svoj interes, sve je taj dobio kao istaknuti član SDA, a onda se ko naljutio što nije mogao biti direktor Razvojne banke F BiH, gdje je zasjeo još jedan sličan seoski klemptoman Salko Selman. Čekajte Vi da Vam pomogne stari ohrdani seoski đilkoš i klemptoman, koji ko eto nikoga nesluša, a bajagi mrzi Sarajevo, a i tamo kupio nekretnine od raznoraznih tendera i kombinacija.
Prikaži sve komentare (95)