Nakon referenduma Dodik ce biti optuzen za podrivanje ustavnog uredjenja. Nece ga uhapsiti policija RS ali ima jos agencija koje hoce. Onda ce biti raspisana interpolova tjeralica. Kao takav se nece moci kandidovati za izbore 2018. Sve ovo u narednoj godini. Bice uzbudljivo.
@vojvodamisicz Po objavi je bosanski stariji 200 god od srpskog jezika tako da su mnoge tzv srpske rijeci vjerovatno preuzete iz bosanskog. Isto tako bosanski jezik ne pravi razliku izmedju tjeralice i potjernice ali ne znas pa nikom nista, isto vazi i za opcinu ili opstinu. Pogledaj varijante engleskog jezika u telefonu pa ce ti biti jasno da je to normalno za sve jezike. Nije problem u sirini jezika nego neobrazovanosti i uskosti duha, nesto kao kod Dodika.
@vojvodamisicz Koristis ekavicu iako ona nije odlika pripadnosti narodu nego geografskog porijekla. To je posljedica iskompleksiranosti i unutrasnjeg problema sa pripadnoscu. Jednostavno jadan si, ali internet je dao mogucnost svima da pokazu/dokazu vlastitu plitkost odnosno glupost.
Prikaži sve komentare (157)