Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa referendum im je najbolja kampanja. Tačnije, jedina.
Pa jedini cilj referenduma jeste da se glasa za SNSD i SDA. Dodik napada a Bakir brani. To im je dogovor. Rezultat: Dodik najveci branilac srpstva a Bakir najveci branilac bosnjastva. To im je dogovor i istu taktiku koriste 20 godina samo sto ovce u Bosni to ne primjete i slijepo slijede velike vodje.
@muhimuhi Sad će te dežurni SDA botovi popljuvat. Ustvari nedjelja je, možda im je neradno danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cujte ovo "Obustavlja medijsku kampanju za izbore u korist refereddumske!" Pa to mu je najjaci adut u kampanji za izbore. Da skrene paznju sa lose ekonomske situacije i sa kriminala i korupcije na kobajagi zastitu srpskih interesa. Sto je najgore, uspjet ce mu. Naivni narod ce opet biti "nasamaren". Nazalost referendum u RS-u je postao glavna tema u predizbornoj kampanji dva licemjera Dodika i Bakira... Ko bajagi reze ko psi jedan na drugoga a u stvari velikodusno pomazu jedan drugog. Teatar..
A, da Mile lopino ni ovaj trik ti neće više pomoći. Politička kampanja ti je legalna - ova referendumska nelegalna, neustavna i antidejtonska. Nego, lako je ga tebi, pun si kao brod, a kada e pojave opstrukcije protiv RS-a komlet, nažalost, tebi neće faliti ni ića ni pića, a ni šatora. Ostalih 95% žitelja RS će ti pjevati" ide Mile i tarabe grebe ..." Stariji znaju nastavak! Jedino neznam kako ćeš bez aviona?
Potpuno je jasno da ni jedna politička stranke ili opcija nema nikakvo riješenje za izlaz iz totalnog kolapsa te zemlje i naroda pa se okreće nacionalnim podjelama , sijanu mržnje , netrpeljivosti i ratno huskackim metodama.........žalosna vam majka bila
Ko garantuje da je bake šutio,da nebi referendum se proveo i dopustio? zat godinama ne kmeči dodi za mnoge stvari u bih..jezik itd.vi vjerujete da je to predizborna? Nevjeruj nekima ni kad kažu u po ljeta da je sunce,vidi da nije kiša.
Gase se Lampe se polahko..
Lol ja ovdje vidim jednu zanimljivu političku situaciju u kojoj Dodik faktički kidnapuje cjelokupno srpsko glasačko tijelo ispred nosa SDS-a i monopolizuje preizbornu euforiju u korist SNSD-a. Šta da kažem do genijalan potez. Ako uspiju uzeti i ove izbore vala zaslužuju taj gratis mandat za pljačkanje.
haha, koji jedini trikovi. Ali sta ćeš, glup narod pa to ti je
Reperkusija prema Srbiji (RS-u) moraju biti sankcije, a sankcije trebaju biti proporcionalne izlaznosti na taj referendum. I trebaju biti selektivne, opstine sa velikom izlaznoscu moraju biti posebno sankcionirane.
To je prva mjera. No veca opasnost prijeti od mogucnosti da vlast RS-a nastavi sa ilegalnim aktivnostima u kojim bi zauzela granicne postaje , ili ako bi zatrazila intervenciju Srrbije. Mozda se to nece desit, ali isto tako nismo vjerovali i da ce odbit da prihvate odluke Ustavnog Suda pa su to uradili (nije uopste vazno da li zbog glasanja ili ne). Ako se to desi i Srbija izvrsi upad na prostor BIH (RS) , to bi bio samo drugi korak do upada u prostor i Brckog ili djelova Federacije (Gorazde).
Da jadne smrde, bas mi je zao smrde dodika. Samo nemam pojma kome on to zeli da propagira rederendum. Koliko ja skonta zabranjen je
22 septembra Dodik ide za Moskvu, vjerovatno će i ostati tamo da uživa u svojim milionima
Možda se vrati sa sistemima s300. Poklon za Novu Godinu.
@fantom slobode haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nakon referenduma Dodik ce biti optuzen za podrivanje ustavnog uredjenja. Nece ga uhapsiti policija RS ali ima jos agencija koje hoce. Onda ce biti raspisana interpolova tjeralica. Kao takav se nece moci kandidovati za izbore 2018. Sve ovo u narednoj godini. Bice uzbudljivo.
@vojvodamisicz Po objavi je bosanski stariji 200 god od srpskog jezika tako da su mnoge tzv srpske rijeci vjerovatno preuzete iz bosanskog. Isto tako bosanski jezik ne pravi razliku izmedju tjeralice i potjernice ali ne znas pa nikom nista, isto vazi i za opcinu ili opstinu. Pogledaj varijante engleskog jezika u telefonu pa ce ti biti jasno da je to normalno za sve jezike. Nije problem u sirini jezika nego neobrazovanosti i uskosti duha, nesto kao kod Dodika.
@vojvodamisicz Koristis ekavicu iako ona nije odlika pripadnosti narodu nego geografskog porijekla. To je posljedica iskompleksiranosti i unutrasnjeg problema sa pripadnoscu. Jednostavno jadan si, ali internet je dao mogucnost svima da pokazu/dokazu vlastitu plitkost odnosno glupost.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
obe kampanje su jedno tei sto
Bit će mile voli disko pa mu bilo sklisko,razbio se pa pao nisko jojjj.
Koprcaj se ti jos Dodo, tvoj vakat ce doci kad ces pasti naglavacke i to ne mislim na izbore i vlast vec kad azrailaga kucne tebi na vrata pa te zakopaju ili spale i onda usljede kaburski azabi i iskusenja, ima da se zemlja trese sta ce od tebe dole raditi... ali eto sve u svoje vrijeme ili smo mi ovaki dobri vama neka nagrada ili ste vi takvi nama neko iskusenje, s tim da ste vi genocidasi dokazani onda vjerujem da ce i ovo iskusenje biti korisno za nas Bosnjake
Pa ovako će prije dobiti neki glas više, nego glavušama.