Jedini koji se uvijek smije (dobrooo muuu). Na fotkama kada prikazuju njega i njegov narod, ljudi, zene, djeca oko njega placu (fol od emocija, a ono od jada i cemera). Da sam bezobrazan rekao bih da su ku_rcev narod, umjesto da ga zbace i pocnu da zive normalno, ali kada pogledam koliko su u Bosni ljudima isprali mozak, nemam moralno pravo da kazem bilo sta.
pogledaj i evropu,ameriku i progresivnu gamadiju i njihove vodje da su narodi normalni ti se nebi dugo poziveli ali narodi oce da budu kulturni ,da prate dogme,da nebudu rasisti ....pa zato imas slucaje ko devojcice sto se izvinjavala izbeglicama ,njih sestoro ako se nevaram ,koji su je analno silovali ,zbog belog rasizma koji su morali prozivet ,ili onog novinara kojeg je sudanac opalio pa covek kreno plakat da ga neizbace iz zemlje ,onog klinca u americi sto je napiso pesmu o opresiji crnac
Ja ne znam u kom ti svetu zivis?Zar se ovaj Kim razlikuje mnogo u pogledu obozavanja od Kim Kardasijan koju obozavaju milioni americke dece i kojima je ona idol?
Prikaži sve komentare (56)