Tanko je, bice borba za playoff 2. mjesto za Grcima i Kiprom, al sreca pa Estonija prva. Al sta sam primjetio, trebaju igrati Dzeko i Ibisevic zajedno, pa sta bude. Jedina 'velika' tekma u zadnjih par godina kad su oni igrali od starta je bila Grcka, ono 3-1. Dobro tad je bio Zvjezdan, al opet, ima tu nesto. U Brazilu, protiv Argentine i Nigerije opet sam Dzeko, Vedad na klupi obe, i protiv Irske u Irskoj isto sam Dzeko, konzervativno, iako nam je trebao go.
I protiv Belgije onaj poraz 3-1, isto Dzeko sam, Vedad na klupi. Igrali su zajedno 1. mec s Belgijom, i bilo 1-1, i protiv Irske 1. mec isto 1-1, al taj se i ne 'pika' zbog magle. Al opet bolje nego u Irskoj. Hocu reci, trebaju oba igrati, 2 napadaca, pa sta bude. Nemas sta izgubiti, kad god igra Dzeko sam gube svakako, zamalo il skroz al gube. Nije jedini ni glavni razlog, naravno, al sta imas izgubiti. Moze samo bit bolje. Igraj Vedada s Dzekom.
I uvijek 2 spica, i protiv Velsa, barem Djuric, ona 2 gola su pala kad je usao Djuric, i bili Ibisevic i Djuric na terenu. I evo sad sam nasao, i protiv Velsa 1. tekma, bilo 0-0 tamo al imali smo sansi, bolji bili, tad je isto igrao Dzeko i Ibisevic u startu. Statistika je na mojoj strani.
Prikaži sve komentare (107)