Plus još da obeća da će zaposliti 100 000 crnaca i eto što amerikanci kažu landslide victory , odnosno Fahro -cunami poizborne pobjede ! NAravno Bakir poslije reče da nije mislio u ovom mandatu zapošljavati nego u narednom ! A u NAREDNOM NEMA ZAKONSKO PRAVO NI KANDIDOVANJA ZA PREDSJEDNIKA ! Glede Crnca, Sebijin rođak ŠAJA zna neke specijalizovane za xebavanje maloljetnica tako da je i ta specijalnost SDA pokradena od Trumpa ! Halid Kenjac uspješno muva stado pričom da će SDA zaposlit za 12 god!
Ako pogledas klip vidjeti ces da je rekao za deset godina. Ima zakonsko pravo da se kandiduje koliko god zeli. To kod nas nije Ustavom ograniceno. Zeljko Komsic se nije kandidovao jer nije htio, a ne jer ne moze, ali je rekao da hoce na iducim izborima da srusi Dragana Covica.
@pinkman Željko ima pravo na dva mandata U KOMADU. BAkiru je drugi manadat u komadu. Željko je u pauzi sebi osnovao stranku. Bakir je sebi osnovao strnaku prije pauze. ZAto je planirao ustoličit Sebiju za predsjednika. Međutim ne ide mu baš svaki lopovluk od ruke ko rahmetli babe, pa je Sebija ISPUŠILA !
Prikaži sve komentare (125)