Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,, nakon PUCAČINE u gay klubu,, E čuj pucačine. Lektore, gdje si? Postojiš li? Kolika ti je plata? Prevelika je.
Piše nakon pucnjave u gay noćnom klubu u Orlandu ...
NAKON ROKAČINE U GAY KLUBU... ja i pomislio da ima gay klub u Đalalabadu, al nema
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako ovaj postane predsjednik, niko mi vise nece moci reci da je ovaj svijet normalan. Odavno sve otislo u tri lijepe.
tebi treba njegova pobjeda da bi to skontao?
Koja je razlika između njega i Bakira?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svi oni supljake bacaju prije izbora... Ne podrzavaju ratove , a jesu pedere da bi izvukli kakvu korist ... Cudi me ne spomenu Guantanamo, jer koliko se sjecam Obama svoju kampanju je podobro utemeljio na tome i evo vladao osam godina a nista zivo nije uradio
Lets go Trump
Tipičan primjer čovjeka kojeg zovu Šljizgo!
hoće da privuče i demokrate... al kad dobije izbore bit će gori od Obame i Buša
On je od samog pocetka kampanje osudjivao podrzavanje "pobunjenika" u Libiji i Sriji, a invaziju na Irak nazvao totalnim promasajem i bacenih 5 triliona dolara zbog ludog Busha. Iako ima izjava da te bog sacuva, opet drazi mi je on nego ona kurva...a u sustini ko god da pobjedi isto s.... drguo pakovanje :D
Za glasove taj ce ga i popusiti..
glasajte za mene... obecaJem vam 100.000 pokemona
Plus još da obeća da će zaposliti 100 000 crnaca i eto što amerikanci kažu landslide victory , odnosno Fahro -cunami poizborne pobjede ! NAravno Bakir poslije reče da nije mislio u ovom mandatu zapošljavati nego u narednom ! A u NAREDNOM NEMA ZAKONSKO PRAVO NI KANDIDOVANJA ZA PREDSJEDNIKA ! Glede Crnca, Sebijin rođak ŠAJA zna neke specijalizovane za xebavanje maloljetnica tako da je i ta specijalnost SDA pokradena od Trumpa ! Halid Kenjac uspješno muva stado pričom da će SDA zaposlit za 12 god!
Ako pogledas klip vidjeti ces da je rekao za deset godina. Ima zakonsko pravo da se kandiduje koliko god zeli. To kod nas nije Ustavom ograniceno. Zeljko Komsic se nije kandidovao jer nije htio, a ne jer ne moze, ali je rekao da hoce na iducim izborima da srusi Dragana Covica.
@pinkman Željko ima pravo na dva mandata U KOMADU. BAkiru je drugi manadat u komadu. Željko je u pauzi sebi osnovao stranku. Bakir je sebi osnovao strnaku prije pauze. ZAto je planirao ustoličit Sebiju za predsjednika. Međutim ne ide mu baš svaki lopovluk od ruke ko rahmetli babe, pa je Sebija ISPUŠILA !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pobijediče sigurno.
Pobijedit Će. KO je tebe učio pismenosti?
mora da si "gradsko dijete"
joj, da se hoće više taj cirkus sa "izborima" završiti.... Hitlary kad bude predsjednica, uvodi se mandatorno čipovanje i ostale ljepote.... hail satan!
@SheRains https://youtu.be/bX3EZCVj2XA
@<!-- "...it takes 20 years to demoralize a nation".....
PRIKAŽI ODGOVORE (54)
Ovakvi kao sto je on ne trebaju svijetu. Bio jednom jedan Hitler, ne ponovio se...