PAtololog Stanković je u izjavi na TV izjavio:DA JE U POSEBNIM ODNOSIMA SA MLADIĆEM KOJI DALEKO PREVAZILAZE PRIJATELJSKE pa i za vrijeme dok je za njim bila izudata potjernica: TUžilaštvo očigledno NE GLEDA TV Čini mi se da je bila SRPSKA) pa bi se na osnovu tge izjave prije novog vještačenja patolog STanković morao izjasniti o toj činjenici,. Kao i o činjenici PRIKRIVANJA GROBNICE tolike godine. Stanković je dakle SAUČESNIK, a nikako vještak i u tom svojstvu kao optuženi treba bit saslušan.
Stanković je saučesnik u zajedničkom zločinačkom poduhvatu koji se zove JNA a zatim Vojska Jugoslavije jer je JAVNO IZJAVIO DA JE PRIKRIVAO I POMAGAO MLADIĆA DOK JE BIO GONJEN i MORA BITI NA OVU OKOLNOST UHAPŠEN AKO JE UHAPŠEN I FAHRO. Ako HAg odbije da ga uhapsi obavezan je Salihović da izda nalog za hapšenje Stankovičća a svjedoka ima na pretek. Sa gađenjem više odbacujemo prikrivanje Haga da jke Srbija učestvovala uz GENOCIDU !!
Stankovic bez imalo srama je uporan u negiranju teskih zlocina koje je pocinila Srpska strana, kako bi ti Srbi reagovali da netko na osnovu pronadenih oko 500 skeletnih ostataka od ukupnog broja stradalih negira Jasenovac.
Prikaži sve komentare (83)