Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAtololog Stanković je u izjavi na TV izjavio:DA JE U POSEBNIM ODNOSIMA SA MLADIĆEM KOJI DALEKO PREVAZILAZE PRIJATELJSKE pa i za vrijeme dok je za njim bila izudata potjernica: TUžilaštvo očigledno NE GLEDA TV Čini mi se da je bila SRPSKA) pa bi se na osnovu tge izjave prije novog vještačenja patolog STanković morao izjasniti o toj činjenici,. Kao i o činjenici PRIKRIVANJA GROBNICE tolike godine. Stanković je dakle SAUČESNIK, a nikako vještak i u tom svojstvu kao optuženi treba bit saslušan.
Stanković je saučesnik u zajedničkom zločinačkom poduhvatu koji se zove JNA a zatim Vojska Jugoslavije jer je JAVNO IZJAVIO DA JE PRIKRIVAO I POMAGAO MLADIĆA DOK JE BIO GONJEN i MORA BITI NA OVU OKOLNOST UHAPŠEN AKO JE UHAPŠEN I FAHRO. Ako HAg odbije da ga uhapsi obavezan je Salihović da izda nalog za hapšenje Stankovičća a svjedoka ima na pretek. Sa gađenjem više odbacujemo prikrivanje Haga da jke Srbija učestvovala uz GENOCIDU !!
Stankovic bez imalo srama je uporan u negiranju teskih zlocina koje je pocinila Srpska strana, kako bi ti Srbi reagovali da netko na osnovu pronadenih oko 500 skeletnih ostataka od ukupnog broja stradalih negira Jasenovac.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mladić je puko ko kokica, valjda pošandrco jer savjest ne može podnijeti sve ono što mu valja nositi pred Boga, ali nije fakat bio ni puno mentalno bolji ni u ratu, to znaju mnogi srpski borci na koje se istresao i prijetio. On je sad u ćuzi i tamo će ostati, kako stvari stoje do smrtii, ali svaki Srbin treba biti normalan misliti glavom i prihvatiti da on kao vojnik nije smio dići ruku na civile, nikako, ali baš nikako i nije smio rukovoditi time. E to ga čini ratnim zlikovcem.
Ogroman se gnijev skupio u Bosanskim patriotama.. Molite boga dusmani BiH da ne pukne, jer ako pukne platicete za sve zlocine
Sta sada pokusava dokazati?Mozda da su zrtve umrle od dehidracije ili neke bolesti?
Fasistickoj genocidnoj mraki nista nije sveto i sve im moze stati pod njihov krmeci obraz . To je mraka sa genocidnom krvlju koja im tece kroz vene i protiv toga ne moze ni priroda ni covjek nista. Bolesno !
http://balkanbreakingnews.com/2016/04/17/srbija-nije-vasa-majka-vasa-majka-je-bosna/
kakvo moraš biti ljudsko biće da civilne žrtve strijeljane u grudi ili smaknute metkom u potiljak pokušavaš prikazati kao žrtve borbe. ah da, ratni zločinac iz reda zločinačkom naroda RS
@supermrga A ZANIMA ME I OBIČAJ ZATRPAVANJA BULDOŽEROM "ŽRTVI RATA" U RUDNIČKU JAMU - srpski petent očito
Komunista i Titin oficir ubijao narod kao muhe sada se pravi blesav.
Somino dovoljan su ti dokaz uplakane majke dok grle kosti njihove nastradale djece. Dabogda te bicovali
pleme li ti pojebem fasisticko,da mi te je negdje srest ne bi na tebi ostalo ni meko tkivo..
usput,poserem se na sve cetnike
usput,poserem se na sve cetnike
opet reklama za pelene
mamu vam,kolko jos zrtava da bi otvorili oci i vidjeli realno stvari kakve jesu, istini pogledali u oci....otpadnici ljudski
znaju oni kakvi su i šta su radili.sad bi da odugovlače, misle da će mladić krepati prije presude