Neko je uradio analizu jednog dijela dokumenata sa 1736 imena i našao 57 boraca iz Turske, 35 iz Francuske, 25 iz Albanije, 23 iz Kosova, 18 iz Njemačke, 16 iz Velike Britanije i 5 iz Bosne, što se tiče europskih zemalja. Treba sačekati analizu svih 22,000 dokumenata ali po ovome izgleda da nismo toliko loši koliko bi neki voljeli da jesmo. Nemamo ni približno luđaka koliko onaj cvikeraš Galijašević na PTPC-u tvrdi.
60 iz Bosne je ipak manje neg iz UK. A Galijaš je sa ekrana RTRS ustanovio i za Vučićevog ministra finansija da je arap !! još mu samo njegova obavještajna zajednica pronašla da je vojvoda Šešelj osunećen !
@kuga 60 je pet puta manje od 300, brojke koju najčešće nalazim u stranim medijima kad su u pitanju ISIL-ovci iz naše države. A nažalost dosta njih direktno prenosi nerafiniranu srpsku propagandu o terorističkim trening kampovima i službenim ISIL selima u Bosni. Ono jednom se pojavila zastava u Maoči, SIPA otišla i nije našla ništa ali je prema njima to sad ISIL-ovo selo a bosanski muslimani su "spavači" koji će se odjednom aktivirati i džihadirati Europu.
Prikaži sve komentare (48)