Citam komentare i samo mogu reci da sam fasciniram glupostima koje pisete. To je jedan od dokaza koliko smo mi depresivan narod i koliko sami sebe sabotiramo tako da i druge sabotiramo. Trebate razmisljat pozitivno i bodrit nekoga ako hocete uspjeh. Tako treba imati povjerenja u drzavu i policiju i rezultati ce se mjenjat pozitivno. Radite na sebi sebe usavrsavajte a nemojte da vam sve pocinje sa negativnim stavom prema svemu sto se objavi ili uradi u drzavi.
gdje si pozitivni... divim ti se kada i pored ociju mozes biti slijep. Daj nam 10 razloga zbog kojih ne treba biti depresivan. skolstvo, zdravstvo, tuzilastvo, privreda...sve crno...ciju li ti sisu sisas pa si tako optimistican
@utjerivaczvuka : Cim procitam tvoj komentar jasno mi je sa kakvom osobom komuniciram. Sve si rekao o sebi sa vulgarnoscu a onda se zapitaj zasto nemas posao predpostavljam da ti je to maximum edukacije!! Naravno uvijek ima propusta ali samo kreni od sebe i svog ponasanja pa se zapitaj kako ti kao pojedinac pridonosis ovom drustvu? Nadam se da shvatas o cemu ti pisem. A sad LP ;)
Prikaži sve komentare (36)