Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokušajte i vi raditi svoj posao a ne okretati glavu, smjenu provodit po kafićima, restoranima, kladionicama i vozajući se po pichki maternoj u svojim autima, što dalje od kriminala.
prijavis Policiji a dezurni cika policajac slegne ramenima i kroz preostala 3 zuba procijedi; 'i sta sad ja da radim...'...
"Riješite to sa školom "
Ovo se neko sprda. Ja prijavio i nista specijalno. Razocaran sam. Bolje bi bilo da sam uzeo motku i prebio bagru. Jer od prijave policiji nisu dobili ama bas nikakvu sankciju.
@Amiraga Druze slazem se! Kazem ti da sam vidio lika crn,visok,tamnosiva laguna,cak i dio registracija zapamtio i u 2-3 navrata ga vidio i u aerodromskom i na igralistu u Dobrinji i zapamtio mu dio registracije,opisao ga i rekao patroli-nista! Meni fkt nije normalno da netko snima mobitelom curice. Pa sto ga nisu legitimisali? Nista. Jedino sam se ja trebo potuc jos ja spicit prijavu za lika.Sto sam ga napo!
Pa ja sam licno rekao policajcu u Dobrinjskoj ulici da pripazi na tamno-sivu lagunu,cak sam upamtio prvi dio tablica E35-J...sta je sliko mobitelom curice-gledo me ko budalu lik. Tako da pustite suplje!
I sta cete vi onda policijo? Kad ste rasvijetlili bilo sta i pomogli ovom narodu?! I vi i tužilaštvo?!
komje to ĐUBRE bolesno, u zatvor s njim
komje to ĐUBRE bolesno, u zatvor s njim
Citam komentare i samo mogu reci da sam fasciniram glupostima koje pisete. To je jedan od dokaza koliko smo mi depresivan narod i koliko sami sebe sabotiramo tako da i druge sabotiramo. Trebate razmisljat pozitivno i bodrit nekoga ako hocete uspjeh. Tako treba imati povjerenja u drzavu i policiju i rezultati ce se mjenjat pozitivno. Radite na sebi sebe usavrsavajte a nemojte da vam sve pocinje sa negativnim stavom prema svemu sto se objavi ili uradi u drzavi.
gdje si pozitivni... divim ti se kada i pored ociju mozes biti slijep. Daj nam 10 razloga zbog kojih ne treba biti depresivan. skolstvo, zdravstvo, tuzilastvo, privreda...sve crno...ciju li ti sisu sisas pa si tako optimistican
@utjerivaczvuka : Cim procitam tvoj komentar jasno mi je sa kakvom osobom komuniciram. Sve si rekao o sebi sa vulgarnoscu a onda se zapitaj zasto nemas posao predpostavljam da ti je to maximum edukacije!! Naravno uvijek ima propusta ali samo kreni od sebe i svog ponasanja pa se zapitaj kako ti kao pojedinac pridonosis ovom drustvu? Nadam se da shvatas o cemu ti pisem. A sad LP ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
dragi roditelji svako zlostavljanje maloljetne djece od strane siledžija ovakvih i onakvih riješite sami po kratkom postupku, a onda se prijavite policiji
Pa danas je navika da se sere po drustvenim mrezama bespotrebno ne samo za ovo, za sve..
Ma bravo, isto ko kad obiju auto pa zoves da prijavis obijanje, a ciko ti kaze " stavi neki alarm I ne ostavljaj nista u autu"
Dobro niste stavili i ograničeno vrijeme..npr. naredni mjesec dana samo da se može prijaviti.. Licemjernije institucije ne postoje nigdje na svijetu kao ovdje..
Nemojte pisat takve komentare. Nemojte biti negativni, nije svaki policajac isti ima onih koji rade svoj posao. Evo moje iskustvo: Jedan kreten je pisao i vrijeđao na klixu. Vrijeđao Muhameda a.s. i prijetio. Prijavio sam to istraziteljima SIPE. Za pola sata obrisan je nalog a u roku od sat vremena je uhapsen. To se sve odvijalo u pola noci. Naravno sad krivicno odgovara i place. ;)
Policija je sve uradila da se njima nista ne prijavljuje. Onaj ko prijavi devijantnu radnju, kriminal ili zatrazi pomoc od policije, ispadne krivlji od pocinioca navedenih radnji i obicno zavrsi na sudu kao okrivljeni uz obaveznu opasku policije drsko ponasanje.Dok se iz temelja ne reformise kriminalizirana i korumpirana policija gradzani se nemaju kome obratiti ni po kom pitanju zastite i pomoci.
@Jasmin29 Svi mi finansiramo policiju kroz poreze.Ako nisu spremni cuvati javni red i mir, stititi bezbjednost gradzana i imovine nisu ni potrebni,samim tim nema potrebe ni za porezom. Vladajuca klasa neka obezbjedi sebi vojsku za zastitu i neka je finansira iz svojih resursa.Gradzanima neka omoguci da se legalno naoruzaju i neka sami stite zivot i imovinu.