Treba uhapsiti direktora i glavnog urednika avaza, pa nek iznese dokaze zasto tvrdi da je ovo politicka montaza i zasto urusava vladavinu prava te stvarfa strah i paniku sto se moze i kao terorizam okarakterizirati.
Upravo tako, svako skrivanje dokaza je ustvari remećenje rada pravosuđa. Ali ako pravosuđe ne iskoristi sav dokazni materijal iz 200 stranica presretnutih razgovora i ne ispita sve koji se direktno i indirektno optužuju ometa rad samom sebi..... Veliki ispit za pravi sistem( slobodno se može reć popravni po ko zna koji put)
avaz vise skoro niko i ne cita to nije problem,problem su oni koji se u njemu reklamiraju a za to nisu reketirani njima treba prestat kupovat robu. Ovi ostali kojih je strah sta ce avaz da pise o njima sok se novina ne zabrani moze se progledat kroz prste. Ali politicarima koji mole da se Fahro brani sa slobode a ni jednom ne kazase da se brane institucije drzave i da se sud pusti na miru da radi svoj posao,njima treba dat bar zuti karton ako ne i crveni. Takim vise nije mjesto u politici
Prikaži sve komentare (117)