Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino pravedno rješenje kojim će sudstvo pokazati da je nepristrasno je da se uhapse svi koji se u presretnutim razgovorima dovode u vezu sa kriminalnim radnjama....Nije bitno ko Bake, međunarodni zvaničnici, svi, svi..... potpuno su isti....možda su i gori ovi koji su ostali na slobodi...
problem je u tome...sto tuzilastvo smije samo koristiti one dijelove iz tih razgovora koji samo terete radonjcica.....sve ostalo.....sto nije bilo u nalogu suda za presretanje.........se ne smije upotrijebiti.......
@uka - bash ashtu!
Ovaj Fahro ocigledno nije gledao Narcos pa da vidi kako je Escobar prosao kada se u politiku zelio da uvali (ajde Fahro je dogurao do parlamenta)...
Opasan je ovo lik sa bolesnim idejama i sa pacijentima oko sebe koji su u stanju realizovati te bolesne ideje ( kao npr. paljenje predsjednistva itd...) Ovo zadnjih par dana procitah sve i svasta za Fahru i njegove krimi radnje, kako god okrenes ne moze biti da je bas sve izmisljeno.
Sto sud nije reagovao na LAZNE ankete Avaza, na lazne i potplacene podrske ishlapjelih profesora kojim niko ne vjeruje, na Avazov direktan utjecaj na Sud i Tuzilastvom, svakodnevnim naslovnicama i tekstovima. Na to krivicno gonjena Borka Rudic ne reaguje, a potplacena Duska Jurisic suti. Gomila mediokriteta.
Radoncica ne gotivim niti mislim da je kolik dlaka prijatelj BIH ali ovo hapsenje mi nije jasno,kako to da izgori presednistvo kantonalna i opcine centar zgrade i mnoge druge a niko ne ode u zatvor a ovoga apse zbog Keljemendija bez obzira koliko je kriv bilo je odavno materijala da se neko hapsi ranije za veca djela,koliko propalih ugovora .................
Normala99a ja se bas pitam gdje si ti kako to da nisi nesto napisao na moj racun kad eto tebe.Znam ja gdje je Tuzla i bez tebe ali ti ocigledno ne znas ko zatvorenicima moze dolaziti u posjetu a ja joj nisam familija i dok je pod istragom niko joj ne moze doci osim advokata cak ni njena djeca.
ova Vasvija je jedna ofucana,jadna,botoxirana mala kuja, nesposobna da se obuce i ona će da brani nekoga,a sebi ne može pomoci!!!!
uhapsilo nam fahra!
Po svemu ovome svi politicari neki tuzioci cak i neki ministri bi trebali biti u zatvoru.
uputila si se sad,kad su izašle prepiske!! kaže Bilsena niko joj ne dolazi,što joj ne odes?? nije Tuzla u Americi,ne treba viza!!
Pa ako je i promet drogom u pitanju i to je roba i nek kupi kome treba, osim što je zabranjeno zakonima, a u drugom pogledu pa taman da je nepismen, sve što je došlo u njegove ruke to je opstalo i dalo rezultate dok su Branković i SDA kadrovi uništili i rasprodali Energoinvest i sav potencijal BiH. Uništit ekonomiju jedne zemlje je gotovo ravno agresiji sa nuklearnim oružjem, jer za praznom šerpom se ni molitva ne ćita. Nego SBB u njihovom interesu, ničim i ni malo da reaguju i utiću na rad suda
FAHRO JE NEVIN
nije vise osim u Avazu,tamo.jos nisu obavjesteni da mu je ispo sapun na tusiranju
Ko majka 9 Jugovića
Jaooo uhapsiše nam i pritvoriše našu "Zelenu beretku", našeg borca... šta je ovo i u sudstvu nepravedni hahaha :D Red je bio da se ovaj narkodiler pritvori malo....
I da, ako baKe ide babinim stopama, a babo mu je bio u tvrza, Bake, popuni CV i sa ovim iskustvom. E onda ces biti politicar sa iskustvom.
Fahro iskopaj tunel ko el Chapo..
De jos koji put objavite o njemu sta,niste dugo . :D
Bio Radončić kriv ili ne bio (neka svako radi svoj posao), kao građanku me brine i boli što se poluge sistema koriste u zavisnosti od toga ko je kome "stao na žulj".
bAke je u nedavnim izjavama vezanim za Fahrino hapsenje bio samo u jednom u pravu, da ovo hapsenje moze destabilizarati kopletnu potiticku situaciju. Slazem se u potpunosti, jer ako ovaj slucaj padne na sudu, palo je sve. Ovo je ogroman test za tuzilastvo, a ako im krene, bake, cova, dodo, joj feste. Bake se ne mora sekirati, ima ko ce voditi drzavu. Sve su inako pokrali pa bi sada u EU. MApa puta predvidja, prvo u zatvor lopove, pa onda u EU. Ovu stranicu u mapi puta ocito nisu procitali (...).
Treba uhapsiti direktora i glavnog urednika avaza, pa nek iznese dokaze zasto tvrdi da je ovo politicka montaza i zasto urusava vladavinu prava te stvarfa strah i paniku sto se moze i kao terorizam okarakterizirati.
Upravo tako, svako skrivanje dokaza je ustvari remećenje rada pravosuđa. Ali ako pravosuđe ne iskoristi sav dokazni materijal iz 200 stranica presretnutih razgovora i ne ispita sve koji se direktno i indirektno optužuju ometa rad samom sebi..... Veliki ispit za pravi sistem( slobodno se može reć popravni po ko zna koji put)
avaz vise skoro niko i ne cita to nije problem,problem su oni koji se u njemu reklamiraju a za to nisu reketirani njima treba prestat kupovat robu. Ovi ostali kojih je strah sta ce avaz da pise o njima sok se novina ne zabrani moze se progledat kroz prste. Ali politicarima koji mole da se Fahro brani sa slobode a ni jednom ne kazase da se brane institucije drzave i da se sud pusti na miru da radi svoj posao,njima treba dat bar zuti karton ako ne i crveni. Takim vise nije mjesto u politici